Arkliukas :)

Arkliukas :slight_smile:

Meno kurinys, o ne zaidimas cia Cha cha

Perskaiciau mano kurinys, o ne zaidimas cia, galvoju wtf Cha cha

Cha cha

nu jo photomod’as tai atidirbtas gerai. GeraiBeje jei as buciau dares ta zalia karkasa, kuris matosi virsuje… Buciau pasakes “neisejo” Cha cha

Atspindys šis žalias visai netinka… Mašina graži. Gyvenime.

Kaip gaila kad ant pc ner

Evio, atidirbtas jame gerai ne tik photo mode Mirkt

Nu jei PD ant PC kurtų, tai iš vis turbūt fotorealistiškas lenktynes tuėtume Šypsena

Jei bobutė turėtų kiaušus- būtų diedukas.

ne turbut, bet taip ir butu Šypsenaisivaizduok jei tavo virsutinis limitas yra geforce 580gtx SLI/radeon 6990 xfire su dx11 bei tesselation. gruntas butu kaip tikras, medziai kaip tikri, asfaltas. masinos dar detalesnes. ir pasitelkus fizikos varikliuka(NE physx) masinu dauzymaisi butu realus. karoc kuryba be limitu gautusi beveik

Bet gerai, kad ant PC nėra, nes nepažaisčiau tada, 5000lt ant kompo neleisčiau Juokiasi

jei ant PC butu GT5, tada butu kaip su CoD:BOps. Konsoliniai zaidzia ir bedu nemato, PC forumuose kas antras postas su LAG fix’au pasiulymais Cha cha

Nes konsoles visu vienodos, o pc galingumai skirtingi Šypsena

Tai tik photo mode. Juokiasi

kusliau, ar tikrai? Cha cha ar zinai, kad tavasis kompas, su tavaja video korta yra gausybe kartu galingesnis uz belekokia konsole. tu noredamas dar labiau padidinti skirtuma galetum isigyti tik 200svaru kainuojancia video korta, kuri panestu belekoki dabartini zaidima, tame tarpe ir teoretini GT5

Nu jo, o po pusmečio vėl 200svarų Juokiasi O dar procą keist, o jei procą keist reikia mb keist, o jei mb keist reikia ramus keist Juokiasi ne ačiū nesiruošiu aš tokiom nesamonėm užsiiminėt daugiau, nusibodo. Šiaip aš geriau tuos 200svarų xboxui išleiščiau nei vaizdo pl. Juokiasi

kazkaip silpnokai lyginant su gt4 Nekaltas ui07.gamespot.com/614/img0002.jpg