Arkliukas
Meno kurinys, o ne zaidimas cia
Perskaiciau mano kurinys, o ne zaidimas cia, galvoju wtf
nu jo photomod’as tai atidirbtas gerai. Beje jei as buciau dares ta zalia karkasa, kuris matosi virsuje… Buciau pasakes “neisejo”
Atspindys šis žalias visai netinka… Mašina graži. Gyvenime.
Kaip gaila kad ant pc ner
Evio, atidirbtas jame gerai ne tik photo mode
Nu jei PD ant PC kurtų, tai iš vis turbūt fotorealistiškas lenktynes tuėtume
Jei bobutė turėtų kiaušus- būtų diedukas.
ne turbut, bet taip ir butu isivaizduok jei tavo virsutinis limitas yra geforce 580gtx SLI/radeon 6990 xfire su dx11 bei tesselation. gruntas butu kaip tikras, medziai kaip tikri, asfaltas. masinos dar detalesnes. ir pasitelkus fizikos varikliuka(NE physx) masinu dauzymaisi butu realus. karoc kuryba be limitu gautusi beveik
Bet gerai, kad ant PC nėra, nes nepažaisčiau tada, 5000lt ant kompo neleisčiau
jei ant PC butu GT5, tada butu kaip su CoD:BOps. Konsoliniai zaidzia ir bedu nemato, PC forumuose kas antras postas su LAG fix’au pasiulymais
Nes konsoles visu vienodos, o pc galingumai skirtingi
Tai tik photo mode.
kusliau, ar tikrai? ar zinai, kad tavasis kompas, su tavaja video korta yra gausybe kartu galingesnis uz belekokia konsole. tu noredamas dar labiau padidinti skirtuma galetum isigyti tik 200svaru kainuojancia video korta, kuri panestu belekoki dabartini zaidima, tame tarpe ir teoretini GT5
Nu jo, o po pusmečio vėl 200svarų O dar procą keist, o jei procą keist reikia mb keist, o jei mb keist reikia ramus keist ne ačiū nesiruošiu aš tokiom nesamonėm užsiiminėt daugiau, nusibodo. Šiaip aš geriau tuos 200svarų xboxui išleiščiau nei vaizdo pl.