ar yra nemokama psichologo pagalba?

ar yra nemokama psichologo pagalba?

Informacija apie psichologinę pagalba http://www.manomedicina.lt/category/psichologine-pagalba/

kur galima gauti nemokama psichologo pagalba?
ir is vis ar taj imanoma?
ar tik privatus yra?Nekaltas

kur krejptis?

Kreiptis reiketu i savo poliklinikos psichikos sveikatos centra. Jame paprastai dirba psichologai, kurie priima pacientus su gydytojo nukreipimais. Moketi tokiu atveju nereikia, bet vizitu skaicius yra gana ribotas.
Be to, si tvarka gali buti pasikeitusi.

Pamegink paskambinti virsutineje nurodytais nemokamais psichologines pagalbos telefonais savo mieste ir suzinoti tiksliau.

dekuj uz informacija Taurė
manau rejktu gal pirmiausia pas apylinkes gydytoja nuejti, kad siuntima israsytu…Nekaltas

Nemanau. Uzsuk pirma i psichikos sveikatos centra ir paklausk registraturoje. Arba tiesiog paskambink jiems ir suzinok kokiu siuntimu ar dokumentu reikia.
http://www.vpsc.lt/centrai2.html

Siaip zinau kad Kaune seimos centre aukstaiciu gatveje nemokamai konsultuoja psichologai, tik ten reikia is anksto uzsiregistruoti.

O kur psichologą Vilniuje rastNekaltas

Uzsukite i foruma Kitoks pasaulis, ten galima rasti gera psichologaTaip
Yra tema "psichologo priimamasis", tai siaip ten pievas raso is neturejimo ka veikti, bet jei tikrai reikia, gali padeti. Aisku, nedrasu pries visa Bangos auditorija pasipasakoti, bet gi galima pasakyti, kad tiesiog reikia pagalbos ir kazkas tikrai atsiliepsTaip

butent, kad nesinori visiems pasakoti, o privaciaj kazin ar kas sutiktu padeti…

Man keista, kad jus tokie patiklus pagalbai internete. Ne
Butent - psichologinei pagalbai.
Juk issikalbeti, pasitarti galima ir su draugu. Daznai tai daug geriau ir veiksmingiau, nei suplanuoti vizitai pas psichologa, ypac jei motyvacijos truksta… Taip issikalbeti galima ir su kazkuo Bangoje, jei tas kazkas yra nuosirdziai ir geranoriskai nusiteikes.

Bet jei reikia psichologo, profesionalios pagalbos, internetas tam ne vieta. Tikrai.

Iš tiesų, internete galima bendrauti labai ribotai, ir psichologinė pagalba to tikrai nepavadinsi, nei kaip.

Pridursiu dar tik kelis dalykus, prie to ką rašė Žalia pievelė Gėlė: Psichikos sveikatos centre, kurie paprastai būna poliklikose, galite kreiptis į psichologą. Reikalinga (bent jau visur Vilniuje, kur žinau) išankstinė registracija. Pagal įstatymą (pirminės sveikatos priežiūros grandies) į psichologą galima kreiptis tiesiai, bet realybėje būna visaip. Konsultacijų skaičius labai ribotas.

Sėkmės Gėlė

Pievele, nepyk, bet NIEKADA NEISITIKINUS, KAD YRA RIMTU PROBLEMU, negalima kreiptis i psichikos sveikatos centrus. Sese turejo vargo - vaika automatiskai itrauke i sarasus, tai dabar, kur tik prireikia pazymos - keliauja i ta siaubinga istaiga Aleksote ir tikrinasi.

Kitas aspektas - momentaliai gausi ne psichoterapija, o vaistu sauja. Sesei uzteko proto tuos vaistus paleisti upe, nes nuo vienos tabletes gyvenimas pasidare vatinis.

As noreciau klysti, taciau, jei yra galimybe ieskoti pagalbos privaciai, nuo jos ir reiketu pradeti. Ir tik pas rekomenduota psichologa/psichoterapeuta.

Kazkas minejo Aukstaiciu g. psichologe - apsaugok viespatie nuo tokiu "specialisciu". Suzinosit tokiu problemu turi, kuriu ne nesapnavote.

Ai, nu piktokai gavosi, bet - kada musu oficialioji psicho- susitvarkys taip, kad jauni zmoguciai gautu ne vaistu, bet ir psichoterapijos?