Ar yra bandziusiu kontraceptini pleistra
Ar yra bandziusiu kontraceptini pleistra Kaip patiko
ar ne
?
ne .... bet siu temu jau yra nemazai... siulau paieshka pasinaudoti siiaip girdejau ir neigiamu atsiliepimu nemazai
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/333690.28 1-=(668111642](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/333690.281-=(668111642)
bandziau bet nepadejo dabar alimentus turiu moket kas menesi
PPK rašė: bandziau bet nepadejo dabar alimentus turiu moket kas menesi
discrete rašė: Ar yra bandziusiu kontraceptini pleistra Kaip patiko
ar ne
?
Nuolat reikia galvoti, kad jis neatsiklijuotų. Praktiškai tas pats kas galvoti kada išgerti tabletę..
Zuikytė rašė: Nuolat reikia galvoti, kad jis neatsiklijuotų. Praktiškai tas pats kas galvoti kada išgerti tabletę..
Na jeigu ji užklijuoti ant dziunczes - tai ir galvuoti nereikia. Ir garantija 100 procentine.
VienisasRiteris rašė:
> Zuikytė rašė: Nuolat reikia galvoti, kad jis neatsiklijuotų. Praktiškai tas pats kas galvoti kada išgerti tabletę..
Na jeigu ji užklijuoti ant dziunczes - tai ir galvuoti nereikia. Ir garantija 100 procentine.
nebandžiau ir nemanau kad bandysiu kada nors. Man jis pasitikėjimo nekelia
PPK rašė: bandziau bet nepadejo dabar alimentus turiu moket kas menesi
Jei ne ant kiaušų klijavai, nieko nuostabaus kad nepadėjo.
VienisasRiteris rašė: Na jeigu ji užklijuoti ant dziunczes - tai ir galvuoti nereikia. Ir garantija 100 procentine.
Va, va, ir apie tai pagalvojau
Čiurklė rašė: nebandžiau ir nemanau kad bandysiu kada nors. Man jis pasitikėjimo nekelia
o man kelia. Reiks pabandyt. Patogu turetu buti. Va tabletes tai man yra 'fe'
VienisasRiteris rašė:
> Zuikytė rašė: Nuolat reikia galvoti, kad jis neatsiklijuotų. Praktiškai tas pats kas galvoti kada išgerti tabletę..
Aš tau jį ant kaktos užklijuosiu
Zuikytė rašė:
> VienisasRiteris rašė:
>
> > Zuikytė rašė: Nuolat reikia galvoti, kad jis neatsiklijuotų. Praktiškai tas pats kas galvoti kada išgerti tabletę..
>
> Na jeigu ji užklijuoti ant dziunczes - tai ir galvuoti nereikia. Ir garantija 100 procentine.
Originalno
Zuikytė rašė:
> VienisasRiteris rašė:
>
> > Zuikytė rašė: Nuolat reikia galvoti, kad jis neatsiklijuotų. Praktiškai tas pats kas galvoti kada išgerti tabletę..
>
> Na jeigu ji užklijuoti ant dziunczes - tai ir galvuoti nereikia. Ir garantija 100 procentine.
Tu tiesiai sviesiai parasyk: *pimp...* tau i kakta.
yra. o kas? l.patogus dalykas. kol kas viskas ciki
nors is pradziu buwo problemu, bet tcia kaip ir su betkokiais kontraceptikais, kai ciklas po welniu nueina.:/
man priešingai. su kontraceptikais susireguliuoja
nu joa… tu lygiai taip pat 100% teisus