Ar yra apibrezta Lietuvos teritorija kokiais nors teises aktais?

Ar yra apibrezta Lietuvos teritorija kokiais nors teises aktais?

as nekalbu apie admistracini suskirstyma ar ribu nustatyma. va teise teorijoje yra tokis sakinukas: Tai valstybės sienomis apribota sausumos teritorija, vidaus ir teritoriniai vandenys, oro erdvė virš sausumos bei vandenų, žemės gelmės tarp valstybės sienų, ambasadų teritorija užsienio šalyse, visi laivai su valstybės vėliava, esantys atviroje jūroje, karo laivai esantys, kitų valstybių teritoriniuose vandenyse, skraidančių ir kosminių aparatų kabinos, esančios atmosferoje. ar Lietuva kur nors panashiai yra apibrezusi savo teritorija? as iehskojau LRS paieshkoj bet neteko rasti Liūdna gal zinote?

http://www3.lrs.lt/cgi-bin/preps2?Condition1=101063&Condition2 =

na cia tik apie seinas. bet pvz pagal teorija ir ambasadu teritorijos ieina i valstybes terija (teisiniu poziuriu). bent jau mus taip mokino Cha cha o apie tai nere jokio istatymo?

yra dar 1961 vienos konvencija del dip santykiu, ten nustatomas statusas atstovybes. Ir tas pat su konsulinem istaigom. Tiesiogiai neparasyta kieno teritorija, bet is statuso matytu, kad priimancioji valstybe atsisako savo jurisdikcijos. Ir '63 konvencija del konsuliniu santykiu.
Nemanau kad kur rasi tiesiogiai pasakyta taip kaip nori.
Bet cia tik mano nuomone.