ar vyru yra cia?
Kur čia? Anglijoje ar Italijoje?
Sugrįžtame prie nespalvotų foto. Fantastika.
Tiesiog jos pigėsnės…
Nors ir nežinau kas ir iš kur ištraukė šią nuotrauką, bet moteris graži… Nors ir durna [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/187357.144490-=(1300644103](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/187357.144490-=(1300644103)
Kas čia durno? normalios hormonų audros Ir ko tie italai patinka? pigaus vyno smarvė - tokie ispūdžiai nuo jų na, kiekvienam savo
Italai jai patinka dėl to, kad sugeba sukūrti romantiškumo ir geidžiamosios jausmą… Kai biški paūgės, sugebės atskirti dešovą flirtą nuo normalaus… Bet čia jau josios problema, ne mano . Man patinka lietuvės ir aš dėl to nei kiek nesikompleksuoju ir nesvaigstų dėl didžiapapių bričių .
Vyrų čia yra, bet ar yra čia moterų?
Ką tu su jom veiksi? Virtualiom?
aqva freska wino piuro figa streta kalco duru
vertimas: grynas vanduo geras vynas siaura p y z d a kietas b y b i s. cia toks italu posakis
ka italas veikia kai jis nedulkina savo zmonos? atsakimas: jis dulkina kieno nors kito zmona
Kai kam ir ožys vyras.
grazi femina
nu bet va kur padlos… mes tik jas…niekur kitur nieko neieškom…o jos ant piormo pasitaikiusio juo pimpalo…
nevisom “amigai” patinka
na nemanau kad as durna. apie italus - jis geresni, nes bent jau kalbeti moka su merginom, ne taip kaip musu lietuvaiciai - bambukai ( na ne visi). Xamlas - jei tu jautiesi izeistas, ar skaitai durnomis tas merginas, kurios tiesiog megsta flirta, romantika, tai turbut jautiesi prastesnis uz italus, labai uzjauciu. Beje tavo nikas gal XAMAS?
Nors ir nežinau kas ir iš kur ištraukė šią nuotrauką, bet moteris nedurna… Nors ir negrazi
Hmmmm… Patraukli Moteris
Nespavuota nuotrauka sssss, nesimato spuogu ir t.t.