Ar verta tvarkyti?


Ar verta tvarkyti?

Yra laptopas Toshiba Satellite. Prieš savaitę buvo aplietas nealkoholiniu alumi. Nukrito vos keli lašai viduryje klaviatūros, labiau putos, ne lašai. Po poros dienų pradėjo klaviatūra streikuoti - rašant suveikia ne tos raidės, įsijungia didžiosios/mažosios. Negana to, dar pradėjo mesti šias lenteles. Kadangi savininkė iškart nedžiovino, tik apvertė ir išjungė, manau įtakos gali turėti alus, o ne šiaip HDD gedimas. Kompiuteris pradėjo veikti labai lėtai. Dėl visa ko padariau backup’ą. Dabar klausimas - kur ieškoti gedimo? Garantija pasibaigus, manau galima adyti drasiai. Laptopas nėra labai brangus, kažin ar net verta tvarkyti tokį?

O savininkė apvertus gal dar papurtė gerai ir tik tada išjungė? Šypsena įdomu ar šis laptopas turi kokį Fall Protection.

Juokiasi Tokių dalykų neklausiau, bet esu įsitikinęs, kad purtė Cha cha. Jeigu ne tas sušlapinimas ir klaviatūros anomalijos, tai būtų galima tik pakeisti HDD, o dabar kai problema neaiški, keičiant vien HDD susidaro penktadalis laptopo kainos, plius jeigu dar ne vien tik HDD, tai gali ir daugiau siekti. Pats nesu meistras, nesinori net ardyti. Ypač kai jau daugiau kaip prieš savaitę aplietas Cha cha.

O laptopo modelį iš kavos tirščių…?

Alui modelis neturi reikšmės …

Tik vienu atveju apsimoka tvarkyti,kitu ne. Įdomu koks modelis, ant dello ne vieną kartą vis ko išpylęs ir bėdų nėra. Viskas subėga ant klaviatūros platos ir ten lieka, nenubėga žemyn ant schemų.

koks gandonas istryne Piktas prisipazink

gandone, tu gandone…

Kiek kartų sakyta - kurt temą reikia, o ne šikt galerijoj su beprasmėm foto.