Ar Tu patenkinta[s] savo svoriu?
Šiaip mano svoris toks, koks turi būt. Į standartus įtilpau. Bet šiaip norėtųsi būt kiek plonesnei. Nedaug. Bet draugės sako, kad ką aš čia nusišneku, normaliai atrodau. O ir iš vaikinų nesulaukiu negražių žodžių.
Seip jo:> bet kokie 6 kg nepamaisytu dar :>
na kaip cia pasakius… numeciau 10 kg… db mano ugis 175cm o sworis 64kg… siajp db wiskas kaip ir normaliaj… bet 60 swert tikrai nepamaisytu… bet uzejo apetitas zweriskas… nieko negaliu saupadaryt… atrode kad kai suplonesiu viskas bus liux bet ne welnio… pwz buwo mano drauges gimadienis ir ja klasiokai kilnojo… o klasiokas sako wa o kada tawo gisme… ei tipo klasiokam sako kaip mes ja pakesim… tada buwo… nzn… pats sloksciausias “komplimentas”… nzn db ka man daryt tiek stengiusi …o stai ko sulaukiu… nors mokykloje niex nebesitycioja… niekam to nelinkiu…
Kokie minus 4-5 kg nepamaišytu
blemba,ash sveriu 55kg,o mano ugis 1,65cm?ash jauciuosi labai stora ;(
[quote] Anksciau sveriau vidutiniskai…Man viskas patiko, bet jau keli menesiai kai sveriu 52-55 kg, ir tai mane erzina…Ugis 164,5 tai jauciuosi sau tokia apvali…Nu nes pilvukas tai tikras nemazas [kur anksciau buvo plokscias] Nuu bet nieko, nurimau kai paskaiciavau savo KMI Reikia padalinti kuno mase is ugio[kvadratu]. Norm svoris kai KMI yra 18,8 - 23,8 o mano pagal paskaiciavimus yra 20,5 taigi manau ner del ko man nerimauti…
patikek tas KMi tai kliedesiai…as 9men nestumo,tilpau i normalu svorio KMI.nors priaugau +20kg
dabar jau tai, numeciau 3 kg, galeciau dar 2 numest ir buciau laiminga…
a ne? o maistas kaip zonoj ar nuo maisto zonoj uzsidaryti reikia?
laukiam issamaus zonos aprasymo
berods pas bangieti f-1 yra aprasymas zonos
taip
priaugt noriu.nesiseka vis;/
kaip faina… visi tik priaugti, priaugti…kad man taip…
reikia mesti mesti ir dar karta mesti…
bent jau 8 kg tai tikrai…
nepatinka dabar, nepatenkinta buvau ir kai svėriau 5kg mažiau.man lemta būti nepatenkintai
ech…galetu buti ir maziau kokia 10kg, bet ka jau padarysi…didziausia mano problema, kad diena esu tajp uzsiemusi, kad neturiu net lajko pawalgyti (per atostogas truputi kitajp buna), o wakare kaj gristu namo sustot walgyt negaliu…nzn, nemoku ash sawes sustabdyt, kitajp neiseina gywent, nors ir bzndziau…
tiesa pasakius nelabai. galetu but truputy mazhiau
kaip ir dauguma moteriškų norėčiau kelis lyšnus kilogramus nusikratyti
visiškai
noreciau 5 kg maziau svert