Ar tikrai neskiestas?
Ar is tiesu jo neskiedzia?
man neskiestas o sito suvartoju nemazai
Tai nusipirk Ūkininko rojaus, paragauk ir žinosi… nu blin ir klausimai, aš dar suprasčiau kad klaustum kaip Utena iš Tornado padaro Švyturio gintarinį. Ten tai nors skonis niekuo nesiskiria.
Visi ta pati “skiedzia”, kad neskiedzia… Siaip man patiko Svyturio marketingisto atsakymas i si klausima. Ir po velniu, jis yra teisus! Jis sako mes neskiedziama, tiesiog tam tikram alaus gamybos etape prisodriname vandens laseliais alu privesdami ji prie atitinkamo alkoholio laipsniu skaiciaus. Siuo atveju jie tai daro pabaigoj, kiti vidury, kiti pradzioj proceso. (“Mazieji” sia prasme “skiedzia”, kad neskiedzia, bet skiedzia nuo pat pradziu kazkuria prasme) Juk kaip zinia vanduo sudaro dizdiausia procenta aluje. Ir nereikia pavydet, kad jei daugiau jie uzdirba taip “optimizuodami” si procesa. Esme kitur! Esme skonyje! Jei jie sugebes “skiesdami” padaryti skanu alu, tai visiskai nusispjaut kaip jie tai daro…
MUrkalus nebuk toks jautrus del klausimu apie alu Koks cia tas “Ukininko rojaus” alus?