ar taip buna?

ar taip buna?

Ne maximum guzas galetu pasirodyti. Geriau atrodytu, jei veidas, kaip per Alano Parkerio “Siena” islistu (tik ten ne is pilvo, o is sienos islindo)

svetimas III lenda. Cha cha mano galva - montazas. ir dar tak sebe talentingumo.

Atsijungciau pamates toki vaizda

kaip kudikio, tai jau labai didele lapa Cha cha Cha cha Cha cha

jooo, cia milzino lapka. Siaip tai labai itariu, kad montazas

taip nebuna Ne

aisku nebuna juk pilvas tai ne tik oda o raumenys lasiniai ir oda Cha cha

Nebuna…Ir lialius nelauks kol jo pedute nufotografuos JuokiasiMontazas Taip LAbai grazus ir mielas montazas Mirkt

kaip miela Šypsena atrodo kad montazas, bet…nu nzn nenusimanau as apie nestumus Šypsena kojyte atrodo tookia didele Cha cha

w0w ! panashu i zaidima “aliens versus predator” Apakęs

…buna ar nebuna…koks skirtumas…tiesiog miela… Drovus

o man visai nemiela… Pavargęsir taip tikrai nebuna!

Sekundes dali buvau patikejus, kad taip buna, bet paskui man protas kad suriks !!! "Ar jau neprisimeni, kaip atrode tavo pacios pilvas, kai i ji isispirdavo ???" Bet visai miela Drovus

geras Cha cha kol neperskaiciau komentaru, tei galvojau, kad is tikruju taip buna… Drovus as gi dar savo leliuko neturiu, tai nezinojau…

O kodel ne? o del dydzio tai ir pilvukas nemaza. gal pirstuku nesimato, tacaiu kojites ir nugaryte atskirti galima.

Idomu, kokio storio turetu buti gimdos sieneles, jei taip gerai matosi visi pirsciukai? Cha cha

o kodel gi ne, visko siam pasuali buna! va rode per televizija apie siamo dvynius. kazkur Kazakstane moteris isnesiojo ir pagimde du berniukus, jie buvo vienas kitame, t.y. gime vienas o poto tam naujagimiui dare cezario pjuvi ir iseme kita vaikeli, lygtai jie dar abu gyvi ir sveiki. va taip!

angeliukas26 semo dvyniai ne naujiena ir nestebuklas.