Ar profesionalu naudoti loopsus ar tai yra zemo lygio muzikos kuryba?

Ar profesionalu naudoti loopsus ar tai yra zemo lygio muzikos kuryba?

Manau kas neperdaug tas gerai>nereikia piknaudziauti loopsais,bet ir nekurti tokios sh muzikos ir sakyti as tai tik samplus naudoju.

tu is pradziu issiaskink kas yra loop o kas yra sample
as manau kad naudoti drumloopus galima,nes neturim tokiu ziniu ir aparaturos kad patys pasigamintume gerus. per visa lietuva vaiksto kokie 10 CD su loopais kurie jau visi isnaudoti, tai dabar reikia suktis ir kazka paciam isradineti.
o naudoti loopus is visokiu dancemakeriu blogai. nes ten viskas uz tave padaryta. drums,bosas ir dar kazkas

mano nuomone vieninteliai loopai kuriuos padoru naudoti tai breakbeatai, semplinti ish senu funko gabalu, tokiu kaip pvz The Winstons - Amen My Brother, sitas breikas yra jungle ir drum’n’bass muzikos saknis. ir tai, tokius breikus reikia perdirbineti, karpyti i mazus gabaliukus ir zaisti jais, o ne imti needitinta ish sample cd ir naudoti kaip savo.
ir loopus labai nesunku pasidaryt patiems. susirenki kruva oneshot’u, apdirbi juos, isdelioji sequenceryje, padarai mixdowna, sukompressini, suequalaizini, ir turi savo loopa.

o apie svetimu melodijiniu loopu naudojima ishvis nekalbu…

Profesionalu yra viskas, uz ka gaunami pinigai.
Netgi visiskas slamstas, pataikaujantis prastam skoniuiVeee

sakyciau vien tik loopsai, tai gal ir leviau gan… bet jei pamaisyt loopsus su gyva muzika ir pabandyt paexpermentuot tai gali visai afigenai gautis… beje, kaip visas likes pasaulis ir daro…

assu tavi ustinku jei bapkes eiina ir isilieji i top radio ar country tai yra profesionalumas(aisq tai priklauso ir nuo vadybininko ir reklamos).

trumpas pavyzdelis apie loop’u naudojima…
Richie Hawtin -De9: Closer to the edit-
p.s. tikiuosi skaitote anglishkai Nekaltas
After recording, sampling, cutting, and splicing over 100 tracks down to their most basic components, I ended up with a collection of over 300 loops, ranging in length from 1 note to 4 bars. I then started to recreate and reinterpret each track, putting the pieces back together as if an audio jigsaw puzzle- using effects and edits in between each piece. This 53 minute piece, consisting of over 70 tracks and 31 ID points, represents what those loops became, and how their interactions created something that had not existed before. -Richie Hawtin-

Kas nezhino, tai Richie Hawtin’as aka Plastikman’as yra vienas ish shio deshimtmechio elektronines muzikos autoritetu, trumpai tariant DIEVAS Taip