Ui vaikeli, tau dar sviestis budizme ir sviestis Zmogus… Dar kiek yra dievu ir kiek demonu stadiju
na, galbūt per rimtai uždaviau klausimą…Šiuo atveju aš neatitrūkus nuo realybės
tai tebuvo kvietimas šiek tiek pafantazuoti…
Ar noreciau gyventi amzinai… Zinote nenoreciau, istikruju ne… Esame zmones visi gimstame ir mirstame, taip turi buti… Gal noreciau, kad jaunyste butu ilgesne, taciau tai neimanoma…
amzinai? amzinai amzinai? iki pat galo? hmm… tas amzinas gyvenimas butu kaip bedugne… krisdamas visvien zinai, kad dugna pasiexi. kam ardyti gyvenima toki, kox jis turi buti. mm galbut as noreciau, kad mano karmos ratas amzinas butu i mean… kad viena gyvenima nugyvenus pereiciau i kita ir kad tai nesibaigtu niekada. dar butu gerai kitus mylimus zmones is praeito gyvenimo sutikti tame kitame…
o siaip… ne, amzino gyvenimo nenoreciau. nebent kad viskas trigubai leciau vyktu sitame gyvenime. t.y. kad para butu kokiu 62 valandu, kad uztektu laiko viskam. o jus to nenoretumet netycia?
tikrai kad ne
[quote]
pipistrellus rašė:
o siaip… ne, amzino gyvenimo nenoreciau. nebent kad viskas trigubai leciau vyktu sitame gyvenime. t.y. kad para butu kokiu 62 valandu, kad uztektu laiko viskam. o jus to nenoretumet netycia?
[/
Visko gali būti, kad ir tada to laiko neužtektų…kaip kažkas sakė: valgant apetitas dideja…
TIRA NESAMONE…
Keiti tie žmonės ,vieni nori ilgai gyventi,kiti patys gyvenimą sutrumpina.
ilgai gyveti puiku kai ir viskas,o jei ir tai ar nepraigs?
Manau raeikia džiaugtis tuo ka turit ir išnaudoti jį taip kaip tavo galva yra geriausia,na o jei tikėti gyvenimiška patirtimi tai indusai nurodo,kad vyksta reikarnacija,tik deja buvusis savo gyvenimus nevisi tepeisimena,nebent sapnuose.Linksmo jums helovyno
o as noreciau
noreciau…
…jeigi visi su manim taip pat amsinai gyventu
…bet jei tureciau gyventi amzinai ir stebeti kaip uzmarstin nueina man brangus zmones… kaip viskas aplinkuj keiciasi ishskyrus mane…
tokiu ateveju tikrai nenoreciau
Jokiais budais ne!!!
Ne… tačiau kartais norėčiau gyventi ilgiau negu man lemta arba gyventi ten pat daugiau laiko - t.y. kad viskas nesikeistų
idomus klausimas! bet…cia as jau rinktis matyt negaliu,nes siela ir taip jau gyvena amzinai. o cia klausimas apie mano kuna ir ar jis noretu gyventi amzinai? nezinau kurios kuno dalies pasiklausti xixi