Ar neturite bedu omnitel tikle su 3G telefonu ?

Ar neturite bedu omnitel tikle su 3G telefonu ?

Man vasario menesi prasidejo bedos omnitel tikle su nokia e61. Telefonas ijungtas, nors man skambina ir skambinanciajams rodo, kad mano telefonas isjungtas arba bandau skambinti ir paraso rysio klaida. Taip nutinka ne visada, bet tik kartais.
Pradejau ieskot bedu telefone, softa persirasiau - vistiek taspats.
Issiaiskinau, kad ne man vienam taip. Dar dviem zmonem taspats.

Gal dar kam taip nutinka ???

Man kelis kartus buvo taip. Iš pradžių pagalvojau, kad aš čia nemoku elgtis su telefonu (neseniai nusipirkau SE_K800i)… O ir ekrane būdavo kažkoks keistas simboliukas prie ryšio stiprumo parodymų Nekaltas Gerai, kad dauguma žino mano dar vieną numerį, tai prisiskambino kitu numeriu… Direktoriai pasiustų jei reikiamu metu su manim nesusisiektų, nes tame telefone yra darbinis numerisPavargęs

Ež man atrodo apie tą patį yra pasakojęs taip pat Nekaltas

Dar is mano puses vienam pazystamui taspats. Apsvaigęs

Man rudeni budavo panasios problemos 3G rysio zonoj Vilniuje su N80. Labai didelio demesio nekreipiau. Kai nesinaudoju 3G rysiu isjungiu ji. Manau taip yra todel, kad dar nepilnai padengta 3G rysiu ir telefonai dar nenormaliai sokineja nuo vieno prie kito tinklo. Su NOKIA paprasciau, su SE apskritai nekas.

Na man ir pazystamiems tai sio menesio pradzioj prasidejo. ir tas nuolat vyksta. ir kaune ir vilniuj…
Kol issiaiskinau kad ne man vienam, tai jau galvojau kad nokia mano sugedo… Šypsena DAbar jau truputi ramiau Šypsena Laukiu ka omnitelis atsakys…

omnitelis pasakys 100% tai ka pasake EzMirkt nes taip ir yra. kol 3G silpnas, ir naudojamas telefone, tokie nesklandumai galimi, nors teoriskai persijungti nuo gsm ant utms turetu automatiskai ir be jokiu parkiu.
vienintelis variantas - naudoti TIK gsm tinkla!!!

man taip su nec e616v budavo/

Ne ne ne Šypsena
pas mane nemie 4 menesius patenkinamai veike, o nuo vasario menesio pradzios prasidejo nesamones, kad nebegaliu paskambint arba man nepaskambina. Taspats buvo ir Vilniuje, ir kitam Kauno gale. Ir ne man vienam. Tad noriu informacijos is jusu, kaip kitiems veikia? ar nera bedu ?

O omnitel atsake, kad vaziuos testuoti Šypsena Šypsena

ko cia ne’kini ? tau gi zmones aiskiai pasake, kad del nestabilaus 3G taip, atjunk ji nafik ir nebus tokiu nesamoniu. Tiesiog telefas nesugeba tvarkingai persijungti is/i gsm moda is 3G ir gaunasi tokia nesamone. Tas pats su N70 ir N73 pas man budavo.

Ir Bitej su Samsung Z140 kartais tas pats buna. pasigauna 3G, o jei signalas susilpneja, nepersijungia i 2G, rezultate telefonas "ne rysio zonoje". Kai naudoju 3G isijungiu rankiniu budu per tinklo nustatymus, kai nenaudoju - isjungiu.

Tai man taip ir perkraudinet telefona 9 kartus per para? Šypsena tai kaip suprantu, visi laikote 3g isjunge ir niekam nuo sio menesio nepradejo ypatyngai streikuot 3g risys. Teisyngai…?

Si menesi tikrai nedaug naidojausi 3G rysiu, tai nepastebejau nieko keisto.
Su NOKIA tikrai nepatogu keisti rysi del persikrovimo, nes tai ganetinai ilgai uztrunka.

Atsakykit kaip su tuo 3G ryshiu? Turiu eurocom abonenta ir nokia 6233 , naudojant prisijungimui 3G, ir narshant sakykim operamini, ar apmokestinama kaip ir su EDGE - tik parsisiustu duomenu kiekis? Ar kazhkas kitaip? Kokie apskritai privalumai, galimybes 3G ? Šypsena

Taip pat apmokestinama Taip.