Ar mokate saugoti PASLAPTIS

??? Ar mokate saugoti PASLAPTIS ???

Sveiki!
na klausimelis atrodo aishkus? ar mokate saugoti paslaptis ir ar patikit savasias kam nors? ar tai svarbi zmogaus savybe?

Savaime suprantama, kiekvienas save gerbiantis zmogus turi saugoti jam patiketa paslapti. Patikedamas savo paslapti kitam, zmogui isreiskia savo pasitikejima tuo zmogumi.

Tikrai ne visiems patikiu savo paslaptis. Ne visais zmonemis ir ne visais savo draugais pasitikiu.

Jei kažkokią informaciją žino daugiau negu vienas žmogus, tai nebėra paslaptis.

bet tai taip niežti tadum DrovusCha cha…ir šiaip…kokia tada paslaptis, jei niekas nežino, kad tai paslaptis ir kad ji apskritai yra Nekaltas

Moku puikiai saugot paslaptis, todel daznai draugai i mane kaip i kokia rakinama skrynute sudeda savo paslaptisCha cha Klasta

na tikrai aiškus klausimėlis Šypsena jei tai tikrai yra paslaptis, tai aš ją moku saugot (dažniausiai) Taip o savąsias irgi kartais kažkam papasakoju, bet ne visas Nekaltas

yra toks senas posakis:"turek daug paslapciu nuo priesu, o dar daugiau nuo draugu…"

jei tai yra mano paslaptis tai ja zinau tik as, as labai atsargiai renkuosi kam ka pasakyti, o kam geriau isvis nieko nepasakoti.

siaip jau 5metai saugau drauges paslapti ir niekas is mano lupu jos neisgirdoAngelas

Moku saugoti paslaptis.O patiketi savo paslaptis galiu tik brangiausiam zmogui.

as galiu tik savo vyrui Apkabinimas
anksciau dar geriausiai draugei, bet kazkaip dabar nelabai…nzn.ji gera, nekarto neisdave, bet…santykiai kazkokie kitokie Nustebęs

Taip. Taip.

Moku. Savųjų niekam nepasakoju, nes jei pasakočiau tai jau nebebūtų paslaptis.

Moku. Pati savo paslaptis galiu patikėt tik keliems žmonėms, kuriais visiškai pasitikiu ir žinau, kad tikrai neišduos ;]

ne nemoku saugot paslapciu , tai man geriau nieko nepasakot Šypsena

as si dalyka labai vertinu, pati manau esanti patikima ir net negalvvoju isdavineti man patiketu paslapciu, o pati kazkodel privengiu issipasakoti…Nekaltas bet kai tenka, tada tikrai randu kam jas patiketi…Nekaltas