Ar lenngva nuzudyt?

Ar lenngva nuzudyt?

Va cia voprosas: ar extreem situacijoj sugebetumem imtis ryztigu veiksmu, net jei jus esat taikus pilieciai?Na ash nekalbu apie vaikus, bo shioj busenoj kiekvienas tevas ar motina tikrai nukeptu, bet jei pvz. jumi aplanko neprashytas svecias, su ne tep jau gerais ketinimais, jus intuityviai griebiates ginklo i pishkynat… klausimas kur: galvon, shirdin ar i kojas? Jus esat teisus, bet jei niekadejas nukeliauja anapilin ar nesijauciat kaltas, kad del smulkaus vagiliaus nusiuntet zmogu anapilin?

Ribos , kai galima atimt zmogui givybe be jokiuos grauzaties, ir riba, kai tu manai kad gali atimt teise i savi teisini… Priezastys, kadu tai gali?

TAIP.
labai lengva.
ypač kai tau baisu taip, kad neatsimeni nei kas tu, nei is kur tu, nei kur esi. yra tik jis ir tu. ir zinai, kad jeigu bus jis, neliks taves. ir tuo labiau kai tam nereikia ypatingų fizinių pastangų - tik sulenkti pirštą…
po to sunku. trumpa atmintis - dievo dovana.

šiaip manau kad ir tau būtų lengva, jei turėtum ką prarasti ir ką saugoti.

tiesa,pirma klausimo dalis… į kur?
priklauso nuo subjekto distancijos, judėjimo krypties ir greičio, taip pat ginkluotas jis ar ne ir jei taip, tai kuo.
pagrindinis principas - visada šauti du kartus - vienas ir dar vienas.
pataikyti lengviausia į korpusą.
į galvą iš 10-15 metrų pataiko tik kine. realiai esi susijaudines, rankos dreba, širdis šokinėja… šansų nedaug.

geriausia visada pabėgti, jei tik gali Mirkt

Žudyti nėra sunku. Ypač jei tau dar biški smegenys paplovė sovėtu armijoj su savo teorijom jei ne tu tai tave. Žmonių žudes nesu, bet žvėrių tai daug. Manau kai kurie žmonės nesiskiria nuo žvėriu, todėl nebutu sunku ištrint ji iš šios žemės gyvenimo, net negalvodamas ar jis turėjo tėvus, vaikus ir t.t. Jei reikia gintis tai taip, kad apsigint, į širdį. Jei reikia, kad dar skolas gražintu už savo padarytus veiksmus užtektu ir į koja.

BTR333, ar tu manai, kad ekstremalioj situacijoj, kai kiekviena sekunde gali buti uzmustas, dar galvotum apie jo skolas. Manau, nebutu kada. Arba sautum, arba ne.
As visada galvojau, kad sauciau daug nesirinkdama vietu, svarbu pataikyti.

Cia Kryziuotis ne taip paprasta kaip atrodo is pirmo zvilgsnio, labai daug priklauso nuo zmogaus psichikos…galima nusaut ar kitokiu budu nugalabyt zmogu samoningai…bet daznai buna kad nuzudo is baimes…svarbiausia kas buna po to…o buna visko. Jeigu zmogus neparuostas specialiai tam reikalui, tai is anks to , dabar i tavo klausima atsakys kaip i teleloto, jeigu sako taip, tai dar nereiskia kad padarys,greiciau padarys tas kuris nieko nesako.

Na aš turėjau omenį asmeninius interesus, jei jis tik šeip žulikėlis tai gali dar ir pagyvent išgydo ir į teismą, bet jei užkniso ir žinai, kad jis to nusipelnė tai nesunku susikaupt ir taikyklius suvest.

jei adrenalinas pompuoja zmogu nusauciau jei butu reikalas is karto kaip paskui butu su mano sazine nz ,manau kad lengva nebutu bet extremalioi situacijoi gaiduka nuspausciau negalvodamas

Realiausiai tema ir situacija aprase Nickas…jauciasi kad vyrukas turejo biski nuotykiu…

Na ir temos BaisuTas kas yra tai padares apie tai nesnekes ,nera cia kuo girtis ,o tiem kurie ruosiasi galiu pasakyti viena argumenta -viska galima pakeisti ir grazinti i savas vietas ,o atimtos gyvybes niekada .su tuo reikes gyventi visa gyvenima ,o po jo dar nezinia kaip bus su tokia nuodeme .jei nori kazka iskaudinti ,geriau zeisk kumsciu ,ar zodziu ,nes rezultato ar labai atkersijai visvien nesuzinosi.jei nori ka nors labai iskaudinti ,padaryk tai per artimiausius prieso zmones .jei nori iskaudinti vyra-spyrk i kiausinius,jei moteri-vesk ja .mano didziausias priesas vede mano buvusia zmona ,tai baisiau uz spardyma i kiausinius nuzudytamCha cha