ar kas matet naturoj tokius zidinius?

ar kas matet naturoj tokius zidinius?

paskaiciau kazkokiam zurnale apie safretti zidinius. Sudomino. Paieskojau internete, pvz http://www.aswar.de/shop/overview Zinoma Lt kaina kiek didesne - 5000-8000Lt, bet nereikia kamino ir malku Šypsena Tik idomu ar jie tiek isvaizdus ir graziai dega naturoje.

ar cia nebus panasiai kaip tie zidiniai aukurai kur pripili zele ir dega vilniui maciau 1l skyscio apie 10lt o zidiniai tai lieti is kazkokio akmens dulkiu atviri tokie tai gal cia ir yra panasus variantas tik apdaila irvisakita o kaina tai jooo

Taip, jie gan įspūdingai atrodo.

Ebay’juje irgi juos pardavineja. o ka, faina, pasikabini miegamajam ant sienos sau, ziuri, faina.

T.y. ugnis normali, atrodo jaukiai? Nuotraukose gali buti pagrazinta, nes spiritas dega pakankamai blausia liepsna.
Kaina didoka, bet pagalvojus, kad statyt tradicini zidini ir 7m kamina kainuos ne ka maziau, tai gal verta susigundyt Šypsena

o kur tokius parduoda?

siap kiek domejausi tai domus galerijoj fasadinej pusej desinej jie ten malyg kaunieciai ir parode tai ta zele ten pakankamai normaliai dega ziurint kiek pripilsi demonstravo pardavejas kaip ten viskas atrodo salone viskas ciki tai vos nesusigundziau a poto mintis kilo kad toki zidini galima ir paciam pasidaryt tik zele pili ir viskas beje jei mori pasibandyti nusipirk buna spec zele fondiu kaitinti principas tas pat isipilsi i kanors ir pasiziuresi kaip dega

Tai kaip be kamino,vistiek degant issiskiria CO2 ir H2O,garantuotai dar kokie produktai,tai jie ir lieka kambaryje?

O tai velniam toks reikalingas? Man cia panasu kaip disovose masinose plastikine prabangaus medzio imitacija. Kaip suprantu ne del silumos, o del vaizdelio? Su tikru lygint nemanau, kad galima. Tikras nors privaluma turi, kad nors kokio kataklizmo atveju (ilgam dingus elektrai/neveikiant katilui) kazkiek pasisildysi, o cia?
Geriau tada isigyk lcd ar plazmini tv apsimurysi, galesi pasiziuret graziai nufilmuota ugni(nori duju, nori malku, anglies, mazuto etc.) ar siaip ka. Bus bent universaliau zymiai.

kasdien nedeginant del to dideles problemos nematau. Manau realiai gautusi 1-2 kartai i savaite max po kelias valandas

statyt zidini sildymui nematau prasmes - yra dujos, o blogiausiu atveju galima nupirkus greit pajungt kieto kuro. Namas 150 kvadratu per du aukstus, tad be ortakiu niekaip, kuriu vedziot avansu nenoriu, o po to bus per velu. Kataklizmu atveju prasisuksiu su burzuika ir skyle kaminui sienoje Šypsena

Tai as numanau akd ne sildymui ieskai. Bet tai koks malonumas tadaNekaltas Jei jau zidinys tai neisivaizduoju jo be malku, zariju, kad ir dumu. Tai gal minusai, nepraktiska, bet nors tikra, shaudo, ruksta. O ne kazkokia sintetine romantika ziurint i spiritu kurenama zidini. Geriau jau tada plazminis ekranas. Na nzn as koncervatyvus matyt.

manau juos renkasi tie, kas is zidinio nori tik kad graziai atrodyti, o ne kazkokio praktiskumo, beto neturi galimybes jo isirengti (daugiabuciai, senesni namai be kaminu, kur reiktu labai daug investiciju irengti tikra zidini)

beje teko tokius matyti gyvai (nekonkreciai situos) tai atrodo labai tikroviskai, net malkos visai kaip tikros, zarijos irgi Cha chaCha chaCha cha

mano atveju namo centre stovi nenaudojamas kaminas. Zidini galima daryt nebent patalpoje, kurioje visiskai jo nesinori.
Zidinio irengimui norimoj vietoj reikia isgriaut ir perstatyt viena murine siena, bet tada sumazeja atstumas laiptams, kuriuos reikia perdaryt i suktus.
Todel atrodo, kad kamina geriau griaut. Naujo statyba kitoje vietoje? Kai ivertini kastus, pagalvoji, gal geriau kiek pigesnis "sintetinis", bet be jokiu problemu.

Reiskias tokius pinigus sukist iIgnoruoju

viename viešbutyje mačiau tokį židinį. Tik į trečią dieną supratau kad netikras Šypsena - tik todėl, kad netyčia pastebėjau 2 vienodas malkas. Tada jau pradėjau atidžiau žiūrinėti. Šiaip atrodo super Gerai. Jaukumą suteikia neabejotinai, kažkiek ir šilumos išskiria Taip. Na man labai patiko. Tik galvojau kad ten jis kažkokiom dujom kūrenamas, o čia pasirodo spec.žele yra.

o kur tokie produktai dingsta degant zvakei? arba kad butu panasiau siai situaciaji, kai dega daug zvakiu?

gumine merga irgi pigiau kainuojaNiam niam

cia tik gausi zidinio imitacija su liepsna ir degimo produktu kruva- ore.dar prie cccp buvo panashios zidiniu imitacijos-kaitinis elementas shildo o raudona lempute su propeleriu liepsna imituoja-labai grazu budavo…

o shiaip jei jau tikrai reik fake zidinio, tai pirma pasitikrink ta zele,padeges- kokia plokshtele virsh jos palaikyk,jei labai apruks - tai gerai,bus proga remontus kas kelis metus kambary darytis.

Vilniuje prekiauja http://www.beola.lt/lt.php/mes_atstovaujame/conmotto/203
bet tai brangu.Laimingas