Ar imanoma atkurti HDD informacija?

Ar imanoma atkurti HDD informacija?

Stai turejau senuka HDD Maxtor 20Gb, bet kai CD-Roome sprogo CD, daugiau HDD nedirba, ar imanoma ji kaipnors atgaivinti, arba bent informacija susigrazinti?

Ar bandei prijungti prie kito kompo? Ka raso biosas? Ar jo isvis nemato.

įįįdomu-u-u-u … lyg tai nepriklausomi dalykai, neturėtų būti HDD žuvęs …

nu kazkaip negirdejau kad suskaldzios cd hdd uzsilenktu. siaip tai tegul pamegina ant kito kompo. arba tegul pasiziuri ar windowsuose nera jis uzdisable. na glai buti ir kitas varantas, kad kartais XP gali padaryti hiden partition su kokiu PQ magic pasiziurek ka rodo sitam gelezyje.

Bandziau prijungti prie kito kompo, biosas raso HDD error

Na as irgi taip manau, bet ka daryt nezinau… Liūdnas

Siaip pats HDD dirba, na ta prasme, kad kai as ji idedu ir laikau rankose jis sukasi, bet biose raso HDD error…

Nekaltas na tu dar ne cia ne viskas Šypsena kur tas HDD buvo Šypsena

Na kai sprogo cd hardas buvo ant CD-ROOM uzdetas Nekaltas

Nekaltas

Pas mane irgi panasi beda, vat man irgi idomu butu ar galima kaip nors istruakti informacija is jo. Buvo toks senukas 2Gb, buvo jame saugomos ivairios programos ir siaip keli dokai, o kaip jis nusprogo as ir pats nzn, kazkaip tiesiog i ji uzeiti pasidare neiimanoma, paspaudus ant jo pradedavo galvoti ir parasydavo jog jo nerasta, perkrovus kompa biosai ji atpazysta, bet uzkrovus ijeiti neimanoma. P.S. Ant kito kompo nunesus ta pati beda.

Na tai padekit kasnors Nekaltas Kur jus??

Na tai jegu biosasa raso hdd error ir ant kiekvieno kompo tas pats tau lieka iseitis surasti toki pat hdd ir pekeisti elektronika.

Tai cia vienintelis variantas? o jeigu i firma nuvesciau tai jie nieko padet negaletu?

jie bandytų pakeisti elektroniką

Pamastykit aantkiek vertingi duomenys ir pabandykit juos ivertinti pinigais labai bus lenga spelioti ar apsimoka keisti elektronika ar ne. Brangokas ir rizikingas malonumas NekaltasAr firmos tai daro abejoju nor yra kurios uzsiema atgaminimu info bet ar antiek verta info ?

Na siaip informacija man yra svarbi nes metus laiko ja rinkau ir nebegaunu jos iki siol. Siaip kiek girdejau, kad uz tokius darbus firmose ima nuo 70-100 Lt. Tai as manau nebrangiai…

nu taip kalbi kad toks darbo kaina bus ketursenkle suma Apakęs o saip geriau jau HDD su sena info nei naujas ir be info Kietas

haaa nu keturzenkle nebus ir kazin at trizenkle bent puse skaitmenu ishnaudos… Nu suprantu kai kashkokie dokumentai sverbus stringa miriop… O kai gelbsto softa ar geimsus 10 metu rnktus tai jau geriau zinau tushcias HDD. Tik ish pradziu gaila buna o poto shirdis nurimsta. O jei keitalioti elektronika tai reik HDD sumedzioti dar tokipati. Kaip bebutu uzsispyrimo reik ir labai jau koncervu atydrymo noreti info ishklukshtenti… Cha cha