karoce jei i tema tai uz ta pacia kaina tam paciam bms yra daug geresnis variantas.va tik ineto neturiu,negaliu rasti
Dėkui visiems , pamažu sitacija aiškėja. Paprotinot mane, gerai kad jo nepirkau. Tai gal kas galėtų ryžtis ir surašyti konkrečių dalių sudėtį su visais skaičiais ir modeliais, kad aš pardavėjui taip sakant ant stalo galėčiau padėt … Aš dar čia pagalvojau, kad kieto disko man labai didelio nereikia, nes bus CDRW ir DVD±RW, gal aš neteisus, bet manau kokių 80-100 GHz užtektų. Kolonėles taip pat tam kartui turiu, o vėliau matyt pirksiu 5.1 ar 7.1 komplektą. P.S. Man reikėtų, kad prekes gaučiau vienoj firmoj, nes lengtvata noriu pasinaudot . Kur randasi firma ne tiek svarbu, nors geriau aišku Vilniuj, bet tiktu ir Kaunas, Panevėžys.
del disko dydzio visiskai pritariu.pagal kaina optimaliausia imt 80gb.beje pagal naujas pataisas atskirus kompiuterinio vieneto komponentus galima pirkt atskirose firmose,tik butina tai padaryt tais paciais metais.galiu ir klyst.siulau patikslint.jei bus laiko imesiu nuoroda