Ar galima prisikabinti prie šio kompo

SunnyBoy: tokia vaizdo korta, tiek ramų ir tokios talpos hdd jau paseno minimum prieš mėnesį. taip kad tavo komplektacija taipogi yra kreiva.

tau gal ir paseno. o tu į tą kainą dar sudėk ką pan. nori pasakyti, kad jis nevež naujausių žaidimų? kai dar yra DVD+/-RW DL tai kam jam be reikalo toks didelis HDD ??? ??? ???beje, dėl RAM. geriau kitas dalis geresnes inmesti negu RAM, kai reiks, RAM bet kada galės insimesti. vaizdūškė nėra prasta. veža žaidimus kad net nu… pats išbandės… Cha chaDDD

whatever. 3000+, 1gb ramo, 160gb hdd, 9800pro jau 3000lt.

AMD Athlon man kazkaip nesinori, norėčiau Pentium ne mažiau kaip 3.0, kolonėlių taip pat nereikia, būtinas DVD±RW, ne mažiau svarbus sklandus darbas.

Atai su P4 sklandus darbas, o su AMD 64bit jau nelabai JuokiasiMazdaug P4 jau topas, o A64 nelabai kas JuokiasiP.S. Gaila man taves. Esi reklamos auka. Pirk ta savo P4 3.0GHz (jei tau svarbus GHZ, o ne sparta) su ta gaidiska video ir gyvenk sau. Kam dar patarimu klausineji?

nafik tau tas 3.0 pentium,ka zadi daryt su juo? neuzsiburk su tais graziais skaiciukais Šypsena

Nu kam taip skaudžiai… Papraščiausia niekada neteko dirbt su kitais išskirus Pentium.

mane tai ble biesina nx toki lol, kai jiem pasako, už kokią kainą kompo žmogus nori, o jie vistiek savo… normalesnė vaizdūškė R9800XT, RAM minimum 1Gb. ple su tokiu pat kompu, kurį surašiau, aš DOOM3 ant ultra detail lošiau ir viskas kaip per sviestą ėjo. briedis. patikėk, Athlon64 vietoj padėtų tą tavo p4 (jie netgi geriau veikia už analogiškus p4 prescott)

nu bliamba nuo kada centrino 3.2GHz ?

Centrin i o …

jo jo…,. aš irgi į šitą dėmesį atkreipiau, bet paskui ir pamiršau paminėti. ple centrino 3.,2GHz Apakęs ir dar in stacionarą

Tai kad man atrodo centrino, nebent čia dar kažkas kito Šypsena

Arba aš čia blogai supratau. CPU - Central Processing Unit. Mano nuomone čia vertinys - Centrinis Procesorius, bet kilmininko linksnis - Centrin i o Procecoriaus tipas … Arba aš esu neteisus, tada nesmerkit. Šypsena

Tu teisus Taip Visai nepagalvojau, niekad nemačiau šitaip rašant ir niekad pats šitaip nerašyčiau Šypsena

Video nelabai kokia, cia jau reik keist tikrai. Kokia Radeon 9600XT minimum. O pinigu kortai galima nuplest pvz nuo kolonkiu, nx tos Altec Lansing uz 300lt , pasiimk Creative uz 200lt, gal ir bus siek tiek blogiau, bet pakankamai namams. Toliau, motinine galima ir su KT800 rinkinuku, dar bus kazkiek pigiau. Na ir HDD Samsung tiktu, visai jie neblogi, pats turiu 120GB Samsung, jokiu priekaistu. Su sitais patobulinimais, manau ir 9600Xt butu galima pridet.

ir beje net neziurek i P4, neaisku uz ka ten pinigus moket…

Jo, jei dabar pirksi kompą, tai geriau pirk Athlon 64, tikrai nepasigailėsi. Šiuo metu Intel procai nėra pačios geriausios “formos”.

Tu nori RW nerasancio? Ar tau labai reikalingas DVD irasantis be jo butu pigiau ~150lt!

As tai pageidauciau kietojo disko, nes tiesiog standusis man kazkaip nepatikimai atrodo Šypsena

Heh, eilinį kartą pasireiškia kvailas lietuviškų IT terminų vertimas.