Ar esi lietusi kita mergina?
esu buciavusis su drauge pora kartu, pirma karta lazinomes su vaikinais, kad mes tai galim, o antra karta siaip dalyvavom ir sugalvojom pakvailiot pries fotika
o siaip manau, kad dauguma draugiu bekvailiodamos yra kazka panasaus iskretusiosnk tragisko cia nematau
iš kur, lineli, žinai, kad nė vienas tavo pažįstamas nėra daręs ko nors panašaus? gal darė, bet tavęs ten nebuvo
mačiau vyrelių, gerokai pralenkiančių mergaites.
nors, man regis, jie taip išdykauja tik žinodami, kad yra stebimi. neįsivaizduoju, kad likę vieni šitaip žaistų.
bet tai cia galima sakyti jog neapsinuogina ir merginos. Nesamone, tiesiok yra susiformavusi visuomenes norma , jog merginos taip pazaisti gali ir tai suprantama tik kaip mergaiciu juokai, o stai jau jei vaikinai tai cia tik - homoseksualumas. Pazystu ne viena ne du ir ne tris , kurie yra su vaikinu buciavesi ar kokioj pirty vienas kitam per sedyne pliauksteleje.
esu keleta kartų ‘pasantykiavusi’ ir su mot. g. paauglystėje,kai buvo savęs ieškojimo metas.aišku neblogas būdas ieškoti savęs kitos moters krūtyse.ale neradau ten to,ko ieškojau.ir apskritai,vyrą bučiuoti daugkart maloniau nei moterį…lieka daugiau minčių į apačią ir ateitin.
Ale žiūriu, šiais laikais, jei tavęs nėra jūtiūbe - tavęs nėra iš viso.
[/quote]
Nea Clandestino, jei tave nera internete - taves nera isviso!
tavo bites planas matyt labai ziaurus, kiek moki uz minute naudojimosi biteplius.lt?