Ar Esate Makiažo Mylėtojos?

Ar Esate Makiažo Mylėtojos? Drovus

[quote] Skoningam makiazui visada TAIP! Mirkt

aš priklausau maniakėm, kurios net į parduotuvę nenubėga bent minimaliai nepasidažiusios Cha chaFlirtas

Na, man liabai patinka dazytis Girtas taciau iki parduotuves einant, pavedziot suni ar einant i mokykla tikrai nesidazau Ne

ooooj, dar vos pries puse metu nekenciau makiazo ir tu kurios per daug prisivaro, bet mano berniukas pripratino mane ir dabar negaliu issiskirti su makiazu!! Cha cha beto jei sau pati patingu daug labiau ir jauciuosi labiau apsitikinti tai juk nera blogai! Taip makiazas netrukdo!

tik tusas!!!ŠypsenaŠypsenana prie progos uzsimetu kokiu seseliuTūsas(bet nepernelyg ryskiu)o spakliui-NE!!!BlogaiBlogai

žiemą toks požiūris tikrai nėra labai geras, nes “špaklius” apsaugo odą nuo šalčio Mirkt

nu pudros tj niekad nenaudoju… o dar kaip buna juokingai panos atrodo prisitepusios,viena bordiniu, kita rudu veidu, vidury ziemos… Cha cha ai, bukim geriau naturalios ;D

nesidazau… kazkada taip pamaniau gal reikia pradeti savim rupintis… pasidaziau, nuvariau i miesta, tada ejau i sporto kluba. ten sportuoju, praejau pro veidrody ir net suklykiauCha cha tusas buvo ziauriai nubeges, o svarbiusia be pienelio dar ir nenusiplausiCha cha
taip vat ir baiges mano bandymas dazytisDrovus

tai kad į sporto klubą einant dažytis tikrai nebūtina Mirkt

is pradziu as neplanavau varyt i sporto kluba, planavau tik y miesta…Nekaltas

yra nuo salcio saugantys kremai… spaklius nera geras pasirinkimas nuo salcio…

kadangi esu “išblukusių” bruožų,tenka blakstienas tušu ryškinti,o kad akys įgautų išraiškingumo apvesti jas pieštuku.
šiaip esu mylėtoja kosmetikos…dažnai pudrą naudoju birią,kad blizgesį odos sumažintų.
o ką jau kalbėti apie apsilankymus kosmetikos parduotuvėse.labai mėgstu ten “išmesti” pinigėliusCha chaŽliumbia

šiaip esu labai už natūralumą.baltai pavydžiu toms,kurios mažai dažosi ir yra ryškesnių bruožų.
pati,ko gero,esu priklausoma nuo dekoratyvinės kosmetikos ir apskritai visų “moteriškinių pričiundalų”…FlirtasKietas

Oj bent jau tušą tai labai labai mėgstuFlirtas …Nors dažniausiai ti eina visas komplektas - pudros rutuliukai, tušas ir juodas pieštukas… Laimingas O vai kai tik proga rimtesnė pasitaiko tai labai su švelnių spalvų šešėliais pažaist mėgstuCha cha …Ir išvis…man moteris/panelė, kuri nenaudoja jokios kosmetikos (ta prasme kremų ir pan.) tai nžn…Ne kad apsileidus, bet…Laimingas …Bet aišku, geriau jokio nei nevykęs makiažas Juokiasi

Esu naturalaus makiazo salininke. Pagrinde naudoju tusa(tikrai ne bet koki),kartais lupu blizgezi, nors ziema labiau pravercia balzamas. Na… Ziema taip pat "vartoju" "Egipto zeme", labai naturali kosmetika, o taip pat labai sveika odai. Nulis chemijos.

Eidama i vakareli nepersistengiu - be proto vertinu naturalu grozi. Stengiuosi, kad makiazas neuzgostu mano veido bruozu.
Keista, kai pamatau merginas diena, vaiksciojancias su vakariniu spakliumi. Na nezinau, gal kai kam tai yra grazu… Nekaltas

man patinka daryt makeup’a daznai tenka dazyti drauges, sese, tad as sita ismanau. bet ir be make’o laisvai galiu apsieiti. svarbiausia ne makiazas, o pilnas vaizdas. noriu pasakyt, kad reikia visa save priziureti.
taip pat daznai sutinku merginas diena su vakariniu makiazu. net ne su vakariniu! jos atrodo taip, lyg maikui panaudojo visa savo kesmetika! juokinga ir pigu…

nesidažau visai ir nenoriu(:

Saunuole Taip

Oooo taip…Univere pasitaiko tokių pamatyt…Jezus Marija ką ten iš savęs išsidaro Apakęs …Įdomu kaip tokios į vakarėlius nusitaiso Nekaltas Laimingas

gal kaip idenai ishsimurzina?!JuokiasiJuokiasi