ar daznai nepatiriate orgazmo

tiesiog šitam vaikinui rūpi, kad aš jį patirčiau, stengiasi, o kitiems nerūpėjo. ir mylim vienas kitą. tikrai nuo dydžio nepriklauso

Gerai

Kas tas orgazmas, apie kurį čia tiek visi kalba?

ko jus cia pergyvenate, kaip teigia ivairios statistikos puse moteru negali patirti jokio orgazmo…tarp ju pilna ir kudu ir storu…pats turejau tokia…uztad varyt iki begalybes gali…tik tam jegu reikia Pavargęs

Apakęs ainu stambet… Juokiasishiaip tai pirma karta girdzhiu toki prikola… Nekaltas

dar vienas ■■■■■■■, kuriam rūpi tik jo pim… šlykštu net skaityti Veee nejaugi tau nemaloniau, kai tipo tu patenkini merginą? žiūrėk, kad neištintų

xexe, gali naudoti ivairius kremus, tai neistins… pvz, Lioton 1000 Juokiasi

ozka, jei tu nesugebi susijaudinti, tau jokie kremai nepades

nzn, kaip kitoms, bet man su orgazmais viskas ok, nors ir smulki esu Kietas ne vien nuo sudejimo tai priklauso, yra ir kitu, itakos turinciu salygu.

Gerai

ožy, negalvok, kad nuo dydžio priklauso ir nuo tavęs priklauso. tu manai, kad visas merginas patenkini? nejuokink. merginos moka ir vaidinti. nors aš mėgstu tiesą į akis sakyti

Dar negirdejau to.

kas taip sako?

Vaje

Tox waizdas kad panele lullu jau yra susidurusi su sia problema Juokiasi brangioji nereik pykt ant wiso pasaulio jei tawe supa toki (newyke) zmones gal kaip tik problema tawyje Nekaltas

jo kas tau taip sake ??? Pavargęs pirma kart girdziu Baisu

daug kartu sakiau literaturoj rase

viskas priklauso ne nuo panos storumo,o nuo bachuro *pimp…*o storumo Šypsenair tai kalba ne literatura,o panos pasislepusios nuo vaikinu Šypsena

tai bandai pasakyt, kad kuo storesnis pimp… tuo tave labiau vezha

Tai ka jei esi plona tai jau negali pajust tokio pat orgazmo?Na cia nesamone!