ar daznai nepatiriate orgazmo

Taip

tikrai ne nuo storumo ar plonumo priklauso. juk visi žmonės skirtingi ir skirtingai susijaudina. labi daug kas priklauso nuo partnerio, ar jis stengiasi, kad tiek vienas tiek kitas patirtį O. ir aplinka daug ką reiškia. ir jausmai vienas kitam, bet tik ne kaulai ar lašiniai

nesutinku! na jei “ji” pastato tai visada, taciau buna tokia baisi partnere, arba tokia netikusi kad nors pagaliukais ramstyk… cia priklauso nuo partneriu suderinamumo, pritariu tam pasakymui: “kai pakeiciau partneri-visada”

Nu nepyk, bet tu čia lygiai taip pat nusišnekėjai: teigi, kad plonesnes lengviaus sujaudinti?

Gerai šiaip dar ir nuo girtumo laipsnio priklauso

su stora boba orgazmo pas mane nebuna niekada. Nes su stora nebuna ir sekso… Baisu

Aistoskinas o iskur pas tawe tokios zinios kad storos nesiskiria nuo plonu sawo jaudinimusi? Gal darei experimenta koki su sawim?Nepyk as tik paklausiau! Drovus

Beje as taip neteigiu o apmastau iwairias galimybes Nekaltas

Nelabai aš įsivaizduoju, kaip tas eksperimentas su savim turėtų atrodyt, bet tai ne esmė. Galiu tau klausimu į klausimą atsakyt: o iš kur tavo kitokios žinios? Tavo bičas eksperimentą darė? Pateik nors vieną argumentą, kodėl plonas lengviau sujaudinti ir aš galbūt suabejosiu savo nuomone.

Gerai Juokiasi Taip

skanaus

girdejau, kad buna kurios visa gyvenima orgazmo nepajaucia (nekalbu apie nekaltas)

man atrodo kad tai priklauso nuo partnerio…jausmu…abieju noru… bet kad nuo sudejimo tai ka=kokia nesamone Veeejei tai butu tiesa tai visi Vyraspultu ***** apvalutes Moteris,nes tik tada galetu didziuotis kad kazka sugebejo padaryt Juokiasijei jau plonutes nieko nepatiria kokia prasme su jom,žlugtu jusu ego tada,darot ir nesugebat Liežuvis(prisipazinkyt,o ne kelkit tokias teorijas)

ten rashoma, kad reciau patiria orgazma, o ne ishvis jo nepatiria

cia delto, kad stambios maziau partneriu ir taip sakant pasisekimas ju mazensi, o lieknos daug turi daznai gauna tai ir gaunasi tep Taip

tu ka rukei?

nzn, nesu bandes… Pavargęs

pasiskaityk literatura

Riteris turetu visas pamyleti Taip

naujas daiktas dar neapsislifavo turbut Nekaltas