apyrankių brėžiniai ;]]
pradedantiems
Visada kazhko panashaus ieshkojau - lb achiu izoliacija
truputele ne ten pateikete, be to, regis, sitie apyrankiu pinimai, jau buvo.
kodėl ne ten ? Gi čia pasidaryk Pats ;> P.S gal ne visi matė ;>>
tam yra schemos o įdėjote į mūsų darbų galeriją
As tai geriau nieko nesakysiu, uz mane pikačiū pasnekes, kai pamatys P.S.Bet kartais susimastau - negi ir as, budama pradedancioji, buvau ant tiek akla, kad nesugebeciau perskaityt, kur parasyta “musu darbai”, o kur “schemos”?
na ar butina taip karsciuotis kartais kiti i schemas nelenda tai ir nemato o cia iskart tai pamatai
gyvenkime draugiskai. atverkime vieni kitiems savo sirdis ( schema tai liux)
pyp pyp pyyyyyyyyyyyyyp ir kaip zeme tokius nesioja? as is pirmo karto maciau ir zinojau kur ka det… na ir kaip nepyksi??? kai vienam aiskini atsiranda kitas… PANELE IZOLIACIJA sita jau MATEM ir tokiam SPECIALIAI SUKURTAM skyrelyje SCHEMOS!!! LEISKITE PAKLAUSTI, KUR MUSU MODERATORIAI ZIURI???
kaip galima nematyt , cia jau ryski spraga issilavinime kai nesugebama perskaityti uzraso KATEGORIJA, gal apskritai pries dedant reiktu susipazinti kaip viskas daroma?? o ne paskui UPS NE TEN PATAIKIAU, ot niekelis
tau pikačiū gal su nerwais blogai?
Man tai jus keistos labai… Kam sitaip urgzti? Niu ir kas , kad idejo ne i schemas, o i galerija…Nuo to saule tikrai neuzges. Neieskokime priezasties kazkam ikast…
o tu pabandyk virsyti greiti ir paaiskinti mentui, KAS CIA TOKIO, juk saule nuo to neuzges, kad tu virsijai keliasdesimcia km greiti
As suprantu, kad naujokems atrodo “kas cia tokio?”, bet o kaip jus manot, kam tada reikalingos visos tos klubu taisykles, kam tada specialiai sukurti atskiri foto albumai schemoms ir musu darbams? Tam, kad tvarka butu Nes jeigu kiekviena prades daryt kas tik i galva sauna - su ta mintim “saule tai juk neuzges” - tai is klubo liks visiskas bardakas. Ir sitos vieninteles schemutes tarp visos kitos galybes “musu darbu” nuotrauku jus 3 dienas ieskosit. Vietoj to, kad ji butu tvarkingai ideta i schemu kataloga, kur ja rastumet daug greiciau ir lengviau
Niu dziugu bent tiek,kad jums mano zozdziai patiko apie saule… Abi pvartojot Okis, tebunie tvarka
tipo senbuves tai turit teise rekt? nerekit isves…
Schnitzel, nesinervinti, tiktai nesinervinti Ne apie rekima sneka, o apie tai, kad kai kam reik skaityt ismokt
Aha, aš labai seniai šitą schemą įdėjau ir forume draugystės apyrankių buvo parašyta, kad schemos galerijos pradžioj, ir nuoroda į dienoraštį, kuriame yra ir nuorodos į schemas įdėtos, yra. Bet vis tiek vis rašo kas nors, kad nori schemų. Dėkit tiktai, kartokitės, viskas gerai. Vis mažiau pasimetusių gal bus.