apyranke
Per dieną į galeriją galima įkelti tris foto. Kitos yra trinamos
skonio reikalas, bet man atrodo gan vaikiska
ziurint kas ka nesioja, esu maciusi kad ponios metuose o nesioje mediniu karoliuku verinukus, arba netgi nertu uoguciu arba veltu uoguciu karolius, ce tada super vaikiska, bet joms patinka ir nesioja. pritariu kiekvienam pagal skoni
na mediniai karoliai gali kartais laabai klasiskai atrodyt, neriniai bei veltinis irgi… o cia man rozine plastmase asocijuojas su maza mergyte arba barbe… na bet cia mano nuomone
ce ne palsmase ce biserio stikliniai karoliukai. galiu pasakyti kur pirkau net pokucio fotke atsiusti, ten aiskiai parasyta kad stikliniai karoliukai biseris, plasmasiniai toki mazi nebuna, buna didesni ir zymei pigesni.
O lyyyylia Barbe, O lyyylia Barbe, noriu aš būt į tave panaši…
nematei nuotraukos mano tai nesakyk kad nori buti y mane panasi o jus iti prie spalvos kimbate?? juk kaip moku taip kuriu maciau ir labai negraziu kuriniu padarytu bet vertinu kurybiskuma fantazija vien jau ranku darbas lb vertingas ir brangus siais laikais. bet as tu darbu nepeikiu kas kaip moka tas taip kuria juk kiti visai nemoka jokiu darbeliu todel jie dazniausiai megsta kritikuoti nes taip nesugeba
arba jie yra profesionalai ir zino ka sako
kaip tik vip nares ir profesionales sako kitaip ir dar parodo fotkes savo darbu kad pasisemtume ideju o kas nieko nemoka tai tik varto nuotraukas ir is visu is eiles juokiasi
Taigi niekas nesako, kad darbas blogas … Labai tiktu mazajai princesei, ir atrodytu graziai
gera mintis padovanoti reikia mazytei manau apsidziaugtu
butent mazai mergytei toks papuosalas tikrai zavu
aga