apsilimas pries futboliuk

apsilimas pries futboliuk

ar įmanoma šituos vyrus sustabdyt futbolo aikštėj?

O tu nemanai, kad tau irgi laikas senus kaulus pramankstint Cha cha

laikas laikas, bet dabar mankštinu savo senas smegenėles Nekaltasnors šiaip ar taip bent kartą per savaitę kašę palošiu Taip

Tas mažas vartininkas turbūt.

Pas mus ner vartininku mes po golo keisciames Šypsena

atsilaikyt matyt neimanoma. bet kovot tai reikes Klasta

jurai, per meeta nebus musu lyderio, to pacio mazhiausio Šypsena jum atsiranda shansu Valio

aciu dievui. tipo foru duodat? Cha cha

nu ko nepadarysim kad butu idomiau Šypsena

nu pala skelsiu kokia banke… Cha chatik itariu bus ziauriau nei kai mes kadaise zaidem. dukart i puolima ir pompa

Manau, kad net tu neisgelbesi Viloniaus kmandos NeO kas liecia pompa tai supratau, kad po vakar mano stamina pakilo nuo apgailetinos iki silpnos, dar pora treniruociu ir bus priimtina ŠypsenaNouneimai, pastatysiu tau per meeta alaus ish mano isvardinto saraso, bet turesi pries fule ji ishgert Juokiasi

as tai paskutini karta kai zaidziau tai gavom 12-2 nuo to laiko supratau kad futbolas man neskirtas

Tai galesim bushido eit Valio Cha cha

sumo nebent nes sveriu kokia 120-130 Labas

Cha chaDDD nu galiu ir pries rungtynes isgert. zaidem pries metus myte tokiam… antros tuso dienos isvakarese. blin vienu ivarciu gavom nuo tokiu paaugliu. matos, kad pora fule lanko ar lanke. isgerus pompa ne ta, bet nera to jausmo gynyboje tai shakes Šypsena

kaip axujena matyt visus pazistamus veidus Šypsena

frantisekaz kai pvisad su tapkem fuliuka ruosiasi zaisti Šypsena tik va alaus nesimato Šypsena