Apklausa: Kur dazniausia atostogaujate ?

Apklausa: Kur dazniausia atostogaujate ?

Vaje kaip cia jum saunu Cha cha siaip su reikalu cia klausiau…reikejo truputuka

Nidoje Linksmybės

Graikijoje

man atostogos tai ne isverstas pilvas prie juros ir girti vakarai Šypsena Vis renkuosi ka nors naujo. Drtimiausiuose planuose noriu aplankyti: didiji kanjona ir yellowston’o parka, gal atsiras norinciu prisijungti?

Bent jau būdavo arba Juodkrantė arba Berlynas.

bet dabar aplinkybės vers keisti įpročius(;

pas mane seimoje yra tradicija kiekvienais metai nuvaziuoti bent 1 karta prie moletu ezeru su gera chebra.

seip atostogaujam visada prie juros Lietuvoj, bet buna nuobodu kai bunu tik su mama ir broliu, o kai atvaziuoja ir likusi seimos dalis Cha chatada jau linksma buna Cha cha, seip noreciau ka nors faino nuveikti, bet nera geros kompanijos tuo metu Liūdnas

na as visada megstu aktyvu poilsi - tad nelabai propaguoju vien gulejima prie juros. Dazniausiai keliaju po Europa - stai pernai visai neblogai buvo - dvi savaiteles po pietu Europa su traukiniais keliavau. Ta pati zadu daryti ir siais metais! Labas

Lietuvoje - kiekviena vasara prie Baltijos juros Šypsena

2006 metais dar teko pabuvoti Cekijoj Alus Juokiasi ir Margaritos saloj Myliu

kur tik iseina ;> kaime,prie juros, mieste [ ten kur gyvenu ] arba uzsienyje.

uzsieny…svarbu ,kad butu kalnai.

Dazniausiai megstu naujas vietas aplankyti, bet kai kuriuose esu buves ir daugiau kartu.
Dazniausiai atostogauju:

1. Hawaii
  2. Las Vegas
  3. Florida

Taigi, labiausiai megstu palmes, smeliuka ir vandenyna, taciau kai kada reikia ir gero tuso - Las VegasŠypsena

… Kalnai…visadaTūsaslietuvos ezeru neskaitau, tai tradicijaMirkt

dazniausiai vis kitoj vietoj.
aisku jei neskaityt po kelias dienas prie ezero, prie juros ar pas tevus sodyboj…

Vasara prie ezero, ziemai sutrumpinti, lekiam kur siltaTaip

Kelyje ir tik Kelyje Laimingas

Vasara prie juros nes gyvenu prie jos arba prie ezeru. O ziema stengiuos i kalnus dar siaip kur salta

jau 5 metus is eiles atostogauju prie vidurzemio juros,bet skirtingose salyse

kol kas pasaulis man atrodo pakankamai didelis, tad per atostogas visuomet stengiuosi ištrūkti iš lietuvos. Va, šiais metais trauksiu į pietu ispaniją, maroką. Jei pavyks antroj metu pusej dar atostogu gauti - galvoju apie siaures vokietija arba airija. Kitų metų planas - pietų amerika. Bent pora kartų per metus savaitgaliais skrendu į kokį didelį ir gražų europos miestą (dažniausiai sostinę). Niekada nekeliauju su kelioniu agenturom. Poilsinems kelionėms tiesiog gaila laiko. Pažintinės su autobusais - nebandžiau, bet man atrodo labai ribotos galimybės susipažinti su vietiniais žmonėmis ir pažinti šalį "iš vidaus".