Apie viską kategorija

Diskusijos įvairiausiomis temomis.

Kaip jums naujai atsinaujines forumas? Man tai visai nk atrodo, tik reiks laiko priprast…

Tu juokauji? Tau tik reikės priprasti prie to, kad pusė temų ir pranešimų dingo, asmeninių įrašų nebeliko ir savo sukurtų temų nebeleidžiama koreguoti? Sėkmės. :slight_smile:

Jis ne juokauja, jis tiesiog dirba

Galit man papasakot, kokia anksčiau Banga.lt buvo? Nelabai suprantu, kodėl pikto feedbacko matau, juk smagu, kad atsinaujina, juda į priekį, patogiau gal kažkaip vartotojui. Negali juk belekiek metų tas pats būt.

atnaujinti ir tobulinti yra super, bet ištrinti visų viešus bei privačius dienoraščius bei privačias žinutes tai tas pats kas ištrinti tavo gmail ir pasiūlyti pradėti viską pradėti nuo naujo gyvenimo puslapio… be to, nuotraukų galerijos bei naujienos buvo diskusijos savaime. buvo keliama nuotrauka ir po ja buvo diskutuojama, o dabar šitos funkcijos neliko, dabar galima dėti nuotrauką po nuotraukos ir išvis nebeaišku kas apie ką diskutuoja… tame ir esmė kad jūs prikišot savo kreivas rankeles prie to apie ką nieko nesupratote o jūsų darbo rezultatas yra ne atnaujinimas o sunaikinimas pačios forumo struktūros kuri buvo labai nekvailai padaryta. vienintėlis dalykas kuo žmonės skundėsi buvo 250kb nuotraukų kėlimo limitas, niekuo kituo aplamai niekas nesiskundė. aš, tuo tarpu, metų metais bandžiau siūlyti kad prie forumo būtų pridėtas kiekvieno klubo live chatas kuriame būtų galima tiesiog susirašinėti viešai kaip tipo IRC.

pasikurkite senus backups ir panagrinėkite forumo struktūra bei funkcionalumą. pasižiūrėkite į to pačio Badas arba apaštas dienoraščius, arba net mano dienoraščius, jūs sugriovėte seną nusistovėjusią visuomenę, manydami kad jūs čia kažką atnaujinate.