Apie tilta ir zvaigzdes 2
Canon EOS Rebel XS Mir-20M Fujifilm Superia 200 30sec, f/3.5 FF, be manipuliaciju
rek
rek
ka reiskia “rek” ?
tai reskia kad rekomenduoja i geriausias klubo fofo
tada rek nes tikrai verta
jega!
rek… 8
unreal
as visus 10 duodu. Va butu skaitmena pridejusi triuksmu tada 8 duociau
pasirodo dar yra zmoniu kurie neskaito klubo taisykliu rekomenduot nuotrauka i geriausiu nuotrauku galerija gali vertintoju komisijos nariai
Quest2K: rekomenduot gali manau kas nori galiu ir as pasakyt kad rekomenduoju. Taciau nuotrauka te atsidurs tik tada jei komisija taip nutars. O nutars ta komisija taip padaryt ar ne man giliai px. Svarbiausia isreiks savo nuomone ir jokios susiktos taisykles to nesuvarzys
Vaikuciai, pestynes prasau i privata. Rekomendacijas palikim komisijai vien del to, kad butu lengviau suskaiciuoti balsus.
R E K O M E N D U O J U
Jokios cia pestynes tik man nepatinka kai zmones nori kitus sumenkinti.
Niekas nieko nemenkina. Tiesiog sukurta nauja rinktine galerija, o prie jos sukurta atrankos tvarka. Naudodamas ne tau skirta vertinimo sistema tu tik apsunkini balsu skaiciavima. Todel mano, kaip vertinimo komisijos nario prasymas butu sioje komisijoje nesanciu zmoniu nenaudoti vertinimo “Rekomenduoju”, “Rek” ar panasiai. Lieka dar tiek budu ivertinti ir pakomentuoti darba - duokit leisve fantazijai
hmm bet zmogui neuzdrausi kokius zodzius pasirinkti argi ne taip
ou yea!! pagaliau vel matau tai , ka miela matyti rek