Apie geles...

Apie geles…

**

**

Jei tai roze,tai ipilk truputuka spirito ar degtines.O del kitu tai nzn,reiktu pasidomet Nekaltas

Šiaip gėlių parduotuvėse prekiaujama specialiomis trąšomis (ar ten kažkuo kitu labai specialiu) skintoms gėlėms, kad jos ilgiau išsilaikytų. reikėtų ten pasiteirauti ir pardavėjos tikrai patars.

o as girdejau, kad aspirino reik ideti… bet tiesa sakant niekad nebandziau Šypsena

**Senti

**

**agnie

**

ir ash girdejau apie aspirina Taip

***perliukas*

**

rozes i virinta vandeni trumpam kyshtelk Mirkt

**-Ice_tea-

**

visu pirma reik patrumpint koteli. kad gele ta vandeni galetu siurbti. antra- pakeisti vandeni. ir jei nori kad gele ilgai stovetu- tai daryti kiekviena diena. trecia- geliu parduotuvese yra mazuose maiseliuose trasos, specialiai skirtos skintoms gelems. tikrai veiksminga. dar veiksminga priemone yraa Fairy. ir trasos, ir fairy veikia tuo paciu principu- naikina bakterijos, kurios atsiranda vandenyje gelei po truputi puvant(tiksliau jos koteliui). tik Fary’o as nesiulau. nereik tyciotis is geliu. ketvirta- gali jokia priemone nebepadet atgaivint tos pradejusios vyst rozes.

…jei Gėlė truputi gavusi shalchio ar senstelejusi - niex nepades - ishbandyta Taip Kietasna dar… sako vogtos arba - mylinchiu zmoniu dovanotos geles ilgiausiai laikosi Nekaltas

**netix

**

**miau7

**

coldrex dar gerai Geraiarba angliukai Cha cha

  1. nupjaut gala, negailet, bent pora cm ir kasdien.Ir nuskint rozei bent puse nuo apacios pradedant lapu, kad maziau vandens garintu 2. pamerkt visa i salta vandeni 30min - 1val, pvz., i kriaukle 3. o pries kisant i vaza ikist, kai kas i verdanti vandeni kystele sekundelei, kad oro burbulai iseitu ir geriau vandeni siurbtu 4. sviezio vandens duot kasdien, nupjaut, jei reik, pusvalandukui vel i salto vandens kriaukle Gėlė

Spirito, degtines, aspirino ipilt Apakęs Nu nezinau, idomus budai. Gal ir veiksmingi Nekaltas Pati tai geles i paprasta vandeni merkiu.

As girdejau,kad reik truputi padeginti koto galiuka,tadu ilgai laikosi Šypsena