Apie Baltic Thunder`i
Ar buvote? Kas labiausiai patiko?
na visai nieko, pasitusinau neblogai, labiausiai patiko Diktatura, grazu ziuret, kaip publika siauteja!
ir kodel metalistai tokie ramus buvo? vienetai ten galvas krate…
Nea, nebuvom
buvau.
pac koncertas nelabai.
nors taip gerai pasitusines jau senai nebuvau, bet muzika nuvyle, truko garso, o diktatura su gitara problemu turejo…
sokdamas pogo nusikandau liezuvi… visa valanda kraujiais spjaudziausi, po to galva pakraciau kaip reikalas, visa diena skaudejo
bet viska susumavus labai gerai pasitusinau…
he he bus tu liezuviu. kiti ir dar didesniu traumu patyre.
maciau, ten kaimieti susparde, o ir kazkoks metalas su praskelta galva praejo… kraujais taskesi…
na zinoma man susikloste taip kad nebuvau
bet staijums buvusiems vaizdiniu
http://sandalas.lnb.lt/gallery/view_album.php?set_albumName=album07
rasa
dekui
nors man ir neteko sudalyvaut siame konce (neleido finansai… ) bet dekui kad bent jau foto galiam pasiziuret
buvau,per POGO lupa prakirto 2 vietose,bet cia px yra nes reikejo selt siaip zjb kai visi ratu apsikabine ejom ir veliava vidury nebeatsimenu kas laike,per Partisanu daina berods.paskui dar patiko kai bande kazkuri is musu isvest ir kai uzblokavom kelia atsisesdami pries mentu masinas tik bl subine susalo sedet
dabar galvoju kodel manes ten nebuvo jei su visais ejau ir sedejau lauke laukdamas koncerto
Justai
ziuriu, mazai ka atsimeni! "neatsimenu, kas veliava laike, neatsimenu, ka isvezt mentai norejo"… o as atsimenu
nu as irgigalvojau, del finansu nevarysiu-biski babkiu gaila, bet taip jau isejo, kad ekspromtu nuvariau (kaip visada)
atsiminciau jei nebuciau buves tiek alaus isgeres
na nzn kaip jsu bet kiek akys mate tai tiek anie tike tie kazkaip po lygiai …siaip neblogai buvo patiko
ai uzmirsau pasakyti kad labiausiai andaja patiko
here rašė:
ai uzmirsau pasakyti kad labiausiai andaja patiko
jau nelabai pamenu.
bl nebuwau nors taip norejau.
amon rašė:
bl nebuwau nors taip norejau.
gailekis!