apie agnę ir gėles
Kaire akis taip biski ziaurokokai atrodo
Badai, techninis brokas su pavasariu ir tave
Akį primerkus - gėliška Agnė
apie geles ir agnę turėtų būti, nes gėlės čia dominuoja. Dėl akies, pritariu Badui.
Agne vel savo stichijoje
pavadinimas, akis - blogai kas dar blogai? kas gerai, niekas nieko nepasakysit? dzenkuja bardzo
beje, man pavadinimas asmeniškai dar ir kaip gerai milijoną kartų geriau, nei tavo, barracuda pasiūlytas variantas čia tik tarp kitko, šiaip
kazhkaip jau viskas suspausta. kaip shprotai dezhutej…
skanaus.
…kol nepasdidinau,jau buvau susruošys dėt Rek…nors visai neblogai atrodo ir didelė…atidžiau insžiūrėjus,gal ta akis ir kliūva kiek,bet nesmarkiai… …a vat karpyt tai ašei mėgstu…kaipo variantą galimėt stačią kadrą 2x3 truputį nukirpus puokštės…ir gerokai peties…
Gera spalva. Agnė tikra, o gėlės nelabai…
ajoa, viskas jau ir pasakyta anyway, labai netgi neblogai
Wabalaiti, Beje, gėlės 100% natūralios…kaip ir aš
tikra Agnė
Ish vienos puses labai fain nuotaika. ish kitos puses kadravimas nelabai… Ir zvilgsnis “a la paris hilton”. Nors man apie zvilgsnius reiketu patylet, sunkus tai dalykas, labai sunkus. Manishkis dar kokia 10 kartu tupesnis uz paris hilton gaunasi…
Nea, sitas zvilgsnis geresnis uz Hilton. Anos toks ironiskas. Nors gal skonio reikalas
man tai tas kelenis nelabai taip isikomponyuoja i kadra. bet bendrai paemus visai neblogas vintage stilius. Reikejo tik tamsiai lupas padazyt ir paryskint akiu apvedziojima.