ant iesmo...


ant iesmo…

niu ka,sian mausim ant iesmo sita geri,tik galetu savaitgali orai pasitaisyti Žliumbia

kaip tu mausi, kad jin dar zalia Nekaltasas rauginu 3-4 paras minimum…

o as prieskoniu pagrindu ruosiu,svogunai suminkstina mesa ir per 5val buna ledas

hmmmm… svogūnai suminkština, o po 5 valandų mėsa kieta kaip ledas??? Apakęs

taigi ne del minkstumo, del malonumo, tssknt trumpas malonumas 5 val. as tai vis atsimines prieinu paglamzau, pamaisau, ikisu pirsta paragauju, imetu koki pipira ar zole, nuo ketvirtos dienos pradedu uostyt ar nepashvinko… o cia per 5 val. isprievartauji ir jokio kaifo Cha cha

svogunai minkstina mesa,ka is medzio isgriuvai koliega? Cha cha

slrx>man irgi patinka glamonet mesa 3-4d,bet kai vakar vakare sumastai vaziuoti in kaimu,tai nei laiko nebera,nei galimybiu su ja zaistis

moterą geriau glamonėk, o ne mėsą Cha cha Cha cha

Galima tik mesos minkstiklio uzpylus is kart kepti… jeigu nebijai chemikalu Cha cha

na bijot bijau,bet siaip sprandine ir taip minksta,sonine irgi,o kauliukai kaip kauliukai.

kelias paras negalima mesa marinuoti nes joje atsiranda sveikatai nuodingu bakteriju.geriausia ja marinuoti iki vienos paros

visada nuodingas bakterijas nukenksminu pries vartojima ir po vartojimo.