Anne Hathaway_Reičel _KP

Anne Hathaway_Reičel _KP

Nuotrauka paimta iš filmo Reičel išteka , kurį rodo KINO PAVASARIS 2009

o kaip tas filmas? as is pradziu kai pamaciau, jog jis kino pavasaryje, stereotipiskai suprunksciau, bet gal geras?

rezoliucija, kame tokio suprunkštimo logika? Jeigu rodo KP, matyt, kad yra įdomus/geras ne holivudiškas (kad ir iš ten) filmas. jeigu reiktų pasakyti penkis geriausius iki šiol matytus kp filmus (gomoros dar nemačiau), man šis būtų tarp jų.

Suprantu rezoliuciją - juk mes įpratę Anne Hathaway matyti lengvo turinio amerikietiškose komedijėlėse Šypsena Dėl to ir šito filmo pavadinimas pirmiausia kelia įspūdį, kad tai a la koks nors “Bride Wars” tęsinys, iškrentantis iš KP konteksto Šypsena

Nemačiau, bet nė kiek neabejoju dėl “neiškritimo”. Jau iki festivalio šis Jonathan Demme (Avinėlių tylėjimas, Filadelfija) darbas buvo vertinams itin aukštai, nors Demme laikomas “B” klasės Holivudinių filmų lyderiu. Galų gale, juk UŽŠALDYTA UPĖ irgi ryškiai holivudo darbas [agal filmavimo, vaidybos manierą… Didelė klaida prisirišti prie aktoriaus buvusių vaidmenų ir manyti, kad tik tiek jie tegali. Adam Sandler sublizgėjo, kada jį pagrindiniu aktoriumi padarė P.T. Andersson. O kiek visiškai nurašytų žmonių pavertė vėl žvaigždėmis Quentin Tarantino? Man čia - tik susirūpinusios gražuolės nuotrauka. Kas po ja slepiasi, išsiaiškinsiu tik pamatęs jos darbą priešais kino kamerą…

Atsiprašau, kai neseku tos rinkos, tai žinau ją tik iš “Kuproto kalno” ir šio, “Oskarui” nominuoto vaidmens. Čia kaip man kadais buvo su Adamu Sandleriu - kai pamačiau, kad vaidins mano mylimo P.T. Anderson filme “Punch Drunk Love”, tai net išsižiojau. Bet, geras režisierius iš gero molio nulipdo tai, ko jam reikia. Ką padarysi, kad ne visų rankos gabios.

Aš ją atsimenu iš princesės dienoraščio 1 ir 2.Durnumo viršūnė , o ne filmai Cha cha

Blogai as tikrai neturejau isankstines nuomones apie filma ir nusprendziau nespresti apie aktore is ankstesniu vaidmenu, bet tai nepadejo, nes vis tiek buvo visiskas nesusipratimas. Sitas filmas man ziauriai nepatiko Blogai

pati aktore, tikrai nieko ypatingo Liežuvis

Sunkus, tikrai ne pramoginis filmas (viskas remiasi vaidyba ir non stop beriamu tekstu), bet labai geras.

turim į šitą bilietuką (:

Geras pasirinkimas !!!

taigi sakau suprunksciau stereotipiskai, del aktores. nemaciau dar sito, bet greitai teks. tada ir kalbesim…