angokrasciai


angokrasciai

Gaktikrasciai

Gavosi nelygus angokrasciai dazytojams, kaltina kad putplastis pries tai buvo nelygiai priklijuotas. Pridejus gulsciuka tai per visa auksti lygu, bet vietomis duobes ir yra vietu kad kampas isvirties(gal matosi nuotraukoje). Viskas jau paruosta dazymui. Dabar kad isliginti reikia kampus is naujo deti? Kampus dejo ant rotbanto, gal rotbantas sutrauke?

Akys ir rankos čia sutraukė, o ne rotbandas.

Anksciau reikejo ziureti.arba palieki taip kaip yra jei uzuolaidos vistiek nesimatys arba dedi nauja kampuka

Realiai matai tuos nelygumus tik dabar, kai pradėsi gyvent - nieko tu nebematysi, o ir net nenorėsi ieškot Taip

Pf, dėl tiek vaikų bus, daug, gražių ir garbanotų TaipMan klausimas, ar langus bedėdamas vidines ir išorines juostas klijavai. Čia svarbiau.

Klijavom juostas vejo ir garo.

niekada nevelu istaisyt Geraiana-white.com/sites/default/files/3154833323_137779925 6.jpgthediymommy.com/wp-content/uploads/2013/05/Craftsman-Trim- by-Th e-DIY-Mommy-3.jpgp.s. ka ta puta duoda lango nisoje, jei siena persala ir gaunasi rasos taskas sienoj? geriau reikejo langa isnesti i apsiltinamaji sluoksni

Gerai, kad klijavot. 3 langų firmas net nustebinau su tokiu klausimu, ar montuojant su jomis Mirkt Sako ne, niekam nereikia Cha cha

Aik geriau kiema susitvarkyk !!!Metosi siuksles visokios Veee

Cia gipsas. Sulauziau i gabalus ir i maisus. Vaikas greit tvarka padare Cha chaNa jo yra ka tvarkyt, bus siandien geras oras sutvarkysiu.

Jeigu Jum nekliūva, tai ir palikit, esu matęs ir baisesnių, gyvena žmonės ir nesiparina. Man asmeniškai labai nepatinka, lupčiau ir daryčiau naujai. Kampuko ant viršaus dėt negalima nes gausis neigiamas kampas, tiesūs kampai negražiai atrodo, o įdubę bus klaikuma.

zjb,kai brokas,o kaltu nera Šypsena

Kaltų nėr, nes neprižiūrėti darbai. Matuot ir tikrint viską reikia vos ne kasdien, kad nebūtų tokių bajerių. Žinau pas ką išvis kelių cm paklaida visuose angokraščiuose yra. Ir px. Gyvena ir vargo nemato. Čia irgi užsidėsi užuolaidas ir pamirši. Vėlu jau tvarkingai kažką čia padaryt.

Dazytojai invalidai, linijuotes nezino kaip atrodo

Ir siandien kalbejau tai kalte sumeta kad labai putplasris nelygiai priklijuotas buvo ir jau daug pataisyt nesigavo.

zjbs atmazas Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Tai kita karta nuvaryk i parduotuve, prisikrauk kalna maisto produktu ir iseik nesumokejes, o jei netycia apsauginis sustabdys, sakyk, kad alga veluoja.

Viskas pataisoma, meistrui čia problemų nebūtų. Polistirolą netgi pjaustyt galima.