amzinai!!!!!!!!

Na as tikrai ne pirma karta ir ne vieninteli tai girdziu. O su studentais daznai pasikalbam apie kasi Mirkt Pries dvi savaites Halej atsiautejom Cha cha Patikekit, taip tvirtai sirgti uz Zalgiri, kai esi is kito miesto, nera jokia taisykle. O ir Kaunas ne Meka Šypsena P.S. sadvyra neprisikalbek Cha cha P.P.S Dzux zinau, visi alytiskiai i mane kreivai ziuri Juokiasi

Sadyvra, tavo atveju nenustebintu nei vienas nei kitas

Gali būti 100 komentarų. Ateina Zirmas ir su vienu savuoju tampa nugalėtoju tam tikroje kategorijoje.

ChaOsas , nei tu zinai mano "atveji’, nei tu peezdelink…emigrantas blia Juokiasi

Aga mano sistrionka ir vln mokinos, palaike Ryta (db tebepalaiko atseit) tik va, kad siemet nemate dar nei vienu varzybu (net per telika), o pernai ir ne kazka ten ziurejo. Esme tame, kad normalus fanai nekeitineja komandu palaikomu, o ten koks studenciokas draugu paskatintas nueina i Ryto varzybas viena karta, nuperka salika, dar pora varzybu barake paziuri tai as tokiu neskaiciuoju, nes uz keliu metu nezinia kokiam mieste atsidurs ir vel gloryhanteriaus.

Zveji, nezinau, bet su panasiais komentarais tu kitokio ispudzio nepalieki. Jeigu rasai, reiskia zinai. Beje, komandiruote nera emigravimas o ir grizau jau.

s*dlenkis berastis sirgalIs