amzinai!!!!!!!!

Dabar atsistokit i jo vieta… nusidazot marmuze, pasiimat kvaila plakata ir ta kepuraite… pasukta snapeliu i sona…apsivemt galima…

Nesakyk, čia rimc sirgalis Taip Cha cha

stiprus sirgalis kaip ir stiprus dŪsk Juokiasi

sportai (ir kiti), kas jei tavo sunus kazkam susisukus (neduok dieve) tampa rytfaniu Baisus ??? Cha chaSutinku, klausimas kvailokas Juokiasi

New_Era, iškart reiktu išsivaikint toki Kvankt? Cha cha

išsivaikinti - dar vienas topas Juokiasi Gerai

Atvaziuos i Vilniu studijuoti ir sirgs uz sostines komanda Mirkt New_era sunaus atsisakysi? Juokiasi

Apaštas - metų juokdarys Gerai

O ką daugiau su išdaviku daryt? Cha chaP.S. Zirmai, atvažiuos, už, komandą, sūnaus Mirkt

Soulmeitas, geriau juokdarys, nei rytfanis sirgalis Mirkt

Apaštui ablomas, aš ne rytfanis. Ot išgama.

zirmai> kazkakip tokiu isverstaskuriu mazuma… auklejime bus diegiamos naturalios vertybes. Beje i vilniu studijuot is kauno vaziuot tai ka as zinau, prasmes nematau Cha cha O siaip galima suisdaryt nuomone, kad atvaziuoja zalgiriniai studijuot ir rytfaniais tampa Cha cha Ne visi tokie isverstaskuriai kaip Jakilaitis Veee

Zirmai nepezek, studijavau vln kazko nekylo nors palaikyt Ryto

Naujoji Era, visų marškinius skalbi, viską skaičiuoji, davai, pavaryk, ka veiki gyvenime, kiek dirbi, kur dirbi, kiek uždirbi? Vėl išvedžiosi ir apie save nieko?

ko jus uzsipuolete zirma,jis gi sake sostines komanda Juokiasi,o Rytas cher suprasi,cia Vainausku komercinis projektas Šypsenaisivaizduoju kokia butu Ryto sirgaliu armija,jei visi sostines studentai palaikytu Ryta Nekaltas gera svajone su jumoro doze Šypsena Gerai

soulmeitai, tai kaip tave suprast? Rašai, kad mėgstamiausia komanda lrytas, bet sakai, kad tu ne rytfanis Nekaltastai kas tu, triochla? Nekaltas

juokingiausia šioje diskutacijoje du dalykai: 1. Išsivaikint 2. Solomeitas mano, kad už jį didesnių klounų ant SK yra JuokiasiP.S. Zirmai, su visa pagarba, bet aš Vilniuj tuoj gyvensiu ilgiau nei gimtajam Alytuj, bet durnų minčių nekyla Cha cha

geriau dukra prostitute, nei sunus rytfanis… Nekaltas

Tikrai? Zemiau turbut jau nebenusirisit… Kvankt?

Pirma karta girdziu bajeri, kad i Vilniu atvykes studentas pereina i rytfaniu gretas Juokiasi