SKazas
Lapkritis 16, 2009, 12:00ryte
Alus keičiasi ar aš iš3.14zdėjau?
SKazas ra:
Taigi padėkit man susigaudyti, ar alus keičiasi, ar aš "pypt". Anksčiau daugiausiai esu išgėręs "geriausio ką turime" ar Utenoje gaminamo alaus. Dabar tas švyturio extra tai kažkoks skystis su trupučiu laipsnių ir užrašu "alus". Utenos mėlynas tai iš vis "plastmasinis" (net skrandį suskaudo pusbokį išgėrus). Persinešiau ant Grando, ilgai gėriau, bet kur nusiperku, skonis visą laiką buvo vienodas, be abejo, patinkantis. Neseniai prasidėjo (mano neseniai-keli mėnesiai) "akcija" grandu, iš pradžių tas pats alus, ir dabar man jis rūgštus sysalas, o ne alus.
Ir taip su nemažai lietuviško alaus rūšių- "atrandu" savo skonio, mėgaujuosi, ir po kiek laiko vėl pavirsta kokia gazuota rūgštybe vietoje skanaus alaus.
Ar jūs pastebėjote kintantį alaus skonį?
O alų bandei gert? Paragauk, visai nieko gėrimas. Tie visokie laipsniniai limonadai su dirbtiniais kvapais iš švyturių utenų kalnapilių nė iš tolo jam neprilygsta.
c2h5oh
Lapkritis 18, 2009, 12:00ryte
SKazas ra:
Taigi padėkit man susigaudyti, ar alus keičiasi, ar aš "pypt". Anksčiau daugiausiai esu išgėręs "geriausio ką turime" ar Utenoje gaminamo alaus. Dabar tas švyturio extra tai kažkoks skystis su trupučiu laipsnių ir užrašu "alus". Utenos mėlynas tai iš vis "plastmasinis" (net skrandį suskaudo pusbokį išgėrus). Persinešiau ant Grando, ilgai gėriau, bet kur nusiperku, skonis visą laiką buvo vienodas, be abejo, patinkantis. Neseniai prasidėjo (mano neseniai-keli mėnesiai) "akcija" grandu, iš pradžių tas pats alus, ir dabar man jis rūgštus sysalas, o ne alus.
Ir taip su nemažai lietuviško alaus rūšių- "atrandu" savo skonio, mėgaujuosi, ir po kiek laiko vėl pavirsta kokia gazuota rūgštybe vietoje skanaus alaus.
Ar jūs pastebėjote kintantį alaus skonį?
Dar vienas variantas - tu tiesiog atsigėrei masinės gamybos “sysalinio”, ir laikas pereit prie rimtesnio alaus “su skoniu”
clon_ass
Lapkritis 18, 2009, 12:00ryte
asmeniskai manes neveikia jokia reklama… tiksliau nebeveikia… sugebu pats atsirinkti… subrendau gal
to lietuviskojo carlsbergo senokai beteko ragauti, bet nera jis man toksai prastas… faktiskai ne 2 litu uz buteli neduociau, bet jei po 1,5 Lt stumdytu, kodel gi ne…