Alus + Grietinė!
o kaip žmonės žalią kiaušinį valgo. balso stygom gerai labai.
su kiaušiniu nebandęs,. reiks artimiausiu metu pabandyti
anais laikais jie ir sudus valgydavo *****ais uzsigerdami
nenusišnekėk
Nesu ragaves.Reiks kada paragaut.Esu geres alu su istirpintais vaniliniais ledais skonis gana idomus buvo.
gerai, tai dabar konkrečiai davai, sudomino.
tai isipilam i bokalą alaus, imetam ten valgomą šaukštą grietinės, išplakam ją ten ir imušam ten kiaušinį?
Pabandykit alu praskiest su *****u
neseniai maačiau kaip draugas ant paxmielkos šitą kokteiliuką darėsi.nu nelabai apetitnai atrodė vaizdelis
skanu neskanu nezinau, bet man nekiltu ranka taip aluti isniekint
Alutis su kiaušinuku tikrai skanu… Su grietine reikės išmegint ant prikolo, kai tuoletas netoli bus.
Alus baigesi ka daryti
fe
[quote]
Therum rašė:
Ar kas megino toki “kokteiliuka”? Nesenai tevas pasake, kad studentavimo laikais toki darydavosi del sotumo, nes daug kaloriju, tai net valgyt nereikedavo, o ir skanu visai.
Kas nors ka nors girdeje/bande esat?
Mano tevas irgi studentavimo laikais toki gerdavo, pabandziau ir as keleta sykiu - nieko, ismaisai, su tokia putele gaunasi… Skonis savotiskas, idomus… Tinka, jeigu koksai alus preskas ir sunkiau lenda… O siap tai man ir be grietines skanu pakilnot.
Savas1 rašė:
Alus baigesi ka daryti
Va cia tai beda
Negadinkim taip alaus
fui ki baisu
Jei norit tolete gera valanda sedet tai i sveikata, tik veliau paprasykit recepto nuo trydos
[quote]
Therum rašė:
Ar kas megino toki “kokteiliuka”? Nesenai tevas pasake, kad studentavimo laikais toki darydavosi del sotumo, nes daug kaloriju, tai net valgyt nereikedavo, o ir skanu visai.
Kas nors ka nors girdeje/bande esat?
sitas kokteilis yra labai gerai ant pahmielo…
dar atsimenu ji vartojau, kai buvo zandikaulis pas mane sulauzytas jaunystej ir nieko negalejau valgyt nes dantys buvo surakinti, o i ligonine po laselinem gultis nenorejau, nes buvo vasara etc…tai gerdavau sita kokteili kasdien…tiesa sveriau tada 49 kilus i gydymo pabaiga…bet juk badu tai nenumiriau
oj atsimenu mano senelis gryns alaus expertas sake kad irgi senovej kai jaunas buwo gerdavo alu su grietine arba kiaushiniais