Alus - dievishkas gerimas

Alus - dievishkas gerimas

Visus, kuriems alus yra dieviskas gerimas, sveikyju su praejusiomis kaledomis… ir sveikyju su busimais naujaisŠypsena

linkiu, kad po nauju metu sventimo, pirmasias dienas nauju, 2007 metu, kiaules metu, alus taptu dieviskas kiekvienam is musu gerimas…

Sekmes visiems, kurie geria dieviska gerima, netgi gal galima pasakyt dievu pagaminta aleksyra - ALU!!!

[quote]Tedislt rašė:
linkiu, kad po nauju metu sventimo, pirmasias dienas nauju, 2007 metu, kiaules metu, alus taptu dieviskas kiekvienam is musu gerimas…

[/quote]

gi ne shiaip sau metai kiaulishki bus Mirkt

ale man idomu pasidareŠypsena

kaip dievisko gerimo megejai ir profesionalai sutiko naujus?Šypsena su kuom - sampano taure ar alaus bokaluŠypsenaŠypsenaŠypsena?

su zhaliaja feja Apsvaigęs kad prie eglutes deretu Valio

nagi po operacijos gert negaliu , bet hebra isnekejo, sake:jokio alaus ar vyno, nebent baltakes, tai su stikline snapsoCha cha

kaip sakant, pivo bez vodki, dengi na veter Taip

Alus gerai sveika.

vakar sunegalavau… manau… nes uzsimaniau ziauriai vynelio, ne Alus

plyz -> gal kas susidure - padekit man sitoj situacijoj

noriu pasidalinti naujuoju atradimu! kauno pilsner Niam niam tedi, bandyk gydytis shituo vaistu, bo vyno poreikis gali reikshti, kad daraisi snobu irgi pizhonu Baisus i reikala rimtai nesureagavus, pokyciai gali buti negrizhtami Juokiasi

turiu pasakyt kad isgijau berodsŠypsena

siandie mane i prota atvede gydytoju konsiliumas, dar vadinamas grupe (studentai po egzo visad eina alaus)
tai zinokit iskart paragavus SVYTURIO extra atsirado tikrosios spalvos akyseŠypsena

bet kas svarbiausia nemegstu svyturio alausŠypsena… man jis kartesnis uz mano megstamiausia UTENOS melynaŠypsena

Kazkaip man atrodo, kad zmogai pradeda uzmirsti sita klubo puslapeliPavargęsŽliumbia

Kas atsitiko tau tautieciai? Nejau uzmirsot Alus puteles skoni ir dabar tik megaujates aristokratisko Taurė siurbciojimu?

Zinau, kad Ufff nepapusiu as cia pries veja. Bet pakol turiu priejima prie Kompiuteris kompo su internetu, tol bandysiu Taip islaikyt sita puslapely gyvaKietas .

Gal as cuia per ziauriai Baisus, bet visdelto manau, kad Alus yra dieviskas gerimas GeraiTaip be jokiu kalbu. Per misias Angelas baznyciose turetu gerti ne Taurė kindzmaraulio vyneli, o koki Svyturio EXTRA Alus.

Taigi bangieciaiLabas, neuzmirskime to, ka mes mokam gaminti geriausiaiTaip - Alus Skystos duoneles.

tai jau tikraixDDD

Pries kelias dienas teko gerti gerimo, kuri galiu vadinti negerenciu Alus. Buvau kaip tik uz Mašina, tai maniau, kad tas Alus bus Taip. Aisku sitam forume buvo apsneketaPaplepėkim, kad bealkocholinis Alus yra Veee ir geriau jo Ne nevartoti. Na bet as nebuciau zemaitis, jei uzsispyres jo neparagauciau.
Mano veido mimikos ir mintys keites vot taip:
Cha cha (paziurejus i bokala) Pavargęs (isgerus pirma gurksni) Baisus (supratus, kad tai yra alaus atrabotkes) Kvankt? (kokio velnio beveik penkliti as isleidau)

tai po to grizdamas namo svyturiu Alder bock pajamiau… zinokit, po to VeeeAlus, tai alder bock’as buvo tarsi tikras AngelasTaip dieviskas Alus

Šypsena vat tokie nutikimas is mano parapijos Šypsena

Niam niam

Alaus negeriu jauų… nuo sestadienio. Dabar geriu viski Juokiasi

aristokratejame, gerb recha?Taip

Turiu vilti, kad atistokratija atsibosTaip ir tamsta grysite, prie Angelasdievisko gerimo -> Alus alucio.

Suvalgiau cepelinu izymiojoj Karmelavos uzeigoj, tai uzgeriau Alus, bet dar reikia… Alus Šypsena

Cia izymioji kuri? TIRGRASA ar Briedziu medziokle?Šypsena

Sakai cepelinuŠypsenaŠypsena Tai sakyciau pas tamsta neblogas apetitas sakyciauŠypsena… bo man te po vieno ceplino jau sotu darosŠypsena… na bet as nebandziau kartu su alum juŠypsena… gal Alus padeda virskintiŠypsena ir 2 cepakai su tokiu virskinimu yra juoku darbasValioJuokiasi

Na as vadinu izymiaja Tigrasa, nes berods ten pirmoji vieta, kur atsirado tie "atominio" dydzio cipakai. Jeigu uzeina noras suvalgyti Karmelavos cepelinu, tai i Tigrasa varau…

Na uzgert valgant juk kazkuo reikia, ir Alus visai geras variantas. Nu pora “tigrasisku” cipaku is tikruju yra suvalgyt sunkoka. Cha cha