Alus - dievishkas gerimas
Visus, kuriems alus yra dieviskas gerimas, sveikyju su praejusiomis kaledomis… ir sveikyju su busimais naujais
linkiu, kad po nauju metu sventimo, pirmasias dienas nauju, 2007 metu, kiaules metu, alus taptu dieviskas kiekvienam is musu gerimas…
Sekmes visiems, kurie geria dieviska gerima, netgi gal galima pasakyt dievu pagaminta aleksyra - ALU!!!
[quote]Tedislt rašė:
linkiu, kad po nauju metu sventimo, pirmasias dienas nauju, 2007 metu, kiaules metu, alus taptu dieviskas kiekvienam is musu gerimas…
[/quote]
gi ne shiaip sau metai kiaulishki bus
ale man idomu pasidare
kaip dievisko gerimo megejai ir profesionalai sutiko naujus? su kuom - sampano taure ar alaus bokalu?
su zhaliaja feja kad prie eglutes deretu
nagi po operacijos gert negaliu , bet hebra isnekejo, sake:jokio alaus ar vyno, nebent baltakes, tai su stikline snapso
kaip sakant, pivo bez vodki, dengi na veter
Alus gerai sveika.
vakar sunegalavau… manau… nes uzsimaniau ziauriai vynelio, ne
plyz -> gal kas susidure - padekit man sitoj situacijoj
noriu pasidalinti naujuoju atradimu! kauno pilsner tedi, bandyk gydytis shituo vaistu, bo vyno poreikis gali reikshti, kad daraisi snobu irgi pizhonu i reikala rimtai nesureagavus, pokyciai gali buti negrizhtami
turiu pasakyt kad isgijau berods
siandie mane i prota atvede gydytoju konsiliumas, dar vadinamas grupe (studentai po egzo visad eina alaus)
tai zinokit iskart paragavus SVYTURIO extra atsirado tikrosios spalvos akyse…
bet kas svarbiausia nemegstu svyturio alaus… man jis kartesnis uz mano megstamiausia UTENOS melyna
Kazkaip man atrodo, kad zmogai pradeda uzmirsti sita klubo puslapeli
Kas atsitiko tau tautieciai? Nejau uzmirsot puteles skoni ir dabar tik megaujates aristokratisko siurbciojimu?
Zinau, kad nepapusiu as cia pries veja. Bet pakol turiu priejima prie kompo su internetu, tol bandysiu islaikyt sita puslapely gyva .
Gal as cuia per ziauriai , bet visdelto manau, kad yra dieviskas gerimas be jokiu kalbu. Per misias baznyciose turetu gerti ne kindzmaraulio vyneli, o koki Svyturio EXTRA .
Taigi bangieciai, neuzmirskime to, ka mes mokam gaminti geriausiai - Skystos duoneles.
tai jau tikraixDDD
Pries kelias dienas teko gerti gerimo, kuri galiu vadinti negerenciu . Buvau kaip tik uz , tai maniau, kad tas bus . Aisku sitam forume buvo apsneketa, kad bealkocholinis yra ir geriau jo nevartoti. Na bet as nebuciau zemaitis, jei uzsispyres jo neparagauciau.
Mano veido mimikos ir mintys keites vot taip:
(paziurejus i bokala) (isgerus pirma gurksni) (supratus, kad tai yra alaus atrabotkes) (kokio velnio beveik penkliti as isleidau)
tai po to grizdamas namo svyturiu Alder bock pajamiau… zinokit, po to , tai alder bock’as buvo tarsi tikras dieviskas
vat tokie nutikimas is mano parapijos
Alaus negeriu jauų… nuo sestadienio. Dabar geriu viski
aristokratejame, gerb recha?
Turiu vilti, kad atistokratija atsibos ir tamsta grysite, prie dievisko gerimo -> alucio.
Suvalgiau cepelinu izymiojoj Karmelavos uzeigoj, tai uzgeriau , bet dar reikia…
Cia izymioji kuri? TIRGRASA ar Briedziu medziokle?
Sakai cepelinu Tai sakyciau pas tamsta neblogas apetitas sakyciau… bo man te po vieno ceplino jau sotu daros… na bet as nebandziau kartu su alum ju… gal padeda virskinti ir 2 cepakai su tokiu virskinimu yra juoku darbas
Na as vadinu izymiaja Tigrasa, nes berods ten pirmoji vieta, kur atsirado tie "atominio" dydzio cipakai. Jeigu uzeina noras suvalgyti Karmelavos cepelinu, tai i Tigrasa varau…
Na uzgert valgant juk kazkuo reikia, ir visai geras variantas. Nu pora “tigrasisku” cipaku is tikruju yra suvalgyt sunkoka.