AliceMadnessReturns
Na tikrai kitokia Alisos pasakele kraujo upes, juodos mases monstrai su lelyciu akimis… kruvini rubai, peilis… na toks beprotnamiukas bet siaip fun pradzioj tik kad bugai lenda kaip is gausybes rago vien spaudi i prieki ir iskart atgal, tai Alisos priekine dalis tiesiog transformuojasi gale akimirksniu na bet bendrai paemus viska: 7-10
Pas tvae kompas nevež ar grafika tokia baisi?
pas mane PC viska veza. 1. JPG 2. nera grafika stebuklinga (cia best)
Tai klaikiai tada atrodo kaip ant PS2 kokio.
- jpg: reikia moketi jpg kompresinti ir nereiks daugiau sakyt zodzio “jpg” kai idedi *****os kokybes fotke
odd, sukompresink man 1920x1080px dydzio jpg iki 250kb ir kad kokybe butu labai gera. Gali pradeti nuo sito: cinemablend.com/images/gallery/s30555/Alice_Madness_Returns _12996722158321.jpgDzedajus mled atsirado
neisivaizduoju, as ji jauciu zaisiu ant konsoles. Seip LM’o forume ten chebra atkapste visokius nustatymus optimizacijai.
odd - tikrai parodei savo neismanyma Evio tiesa sako… kirvis cia bitej tie 250kb… Siaip neblogai dar atrodo veliau. Aisku nera pasaka grafikos prasme, bet savo atmosfera puikiai atkuria ir akiu nebado.
Prie ko čia tas jpeg? Tipo nuo kokybė spriklauso grafika? Prisigalvojat jūs…
Kushlius… tiesiog pamegink game ir nesikabinek prie screen ;] arba pazek youtube video koki Ne screen kokybe cia svarbiausia…
Dar vienas… prastos kokybes jpg labai isdarko vaizda. Butent sitam screene matose, kad visos texturos issiliejusios. O cia “grafikono” valdovai aiskina kad vaizdas kaip ant ps2 Nesakau kad sio zaidimo isvaizda labai gera, bet vertinti zaidimo grafika pagal 30% kokybes jpg yra daugiau nei kvaila
Jo jo tekstūros pasikeičia dar ir tos linijos turbūt atsirado dėl jpeg kokybės Kodėl tada alisa neišsiliejus? NeoNazz apie žaidimą aš nieko nesakau, atrodo labai įdomiai. Ar tikrai nefailino? Bo man paranoja dėl EA.
na bugai labai gadina viska… nematomos sienos, nematoma zeme, atsirandantys kalnai ar tiltai… valdymo netikslumai… gametrailers.com/video/review-alice-madness/716440 va pazek, viskas labai gerai cia aprodyta
Mačiau jau, galvoju gal dar ką naujo pasakysi
cia dlia asobina… Evio bei NeoNazzi917.photobucket.com/albums/ad13/muziqaz/games/Alice_Madness_Re turns720.jpgkokybe nepasikeite, tereikejo nuskeilinti iki 720 rezoliucijos ir savinant kaikuriuos dalykus pakoreguoti(86% kokybes slaideris). Cia su Gimp. Tad maziau kaltinkit jpg 250kb beje
Kad jau buvo senais laikais isleista Alisa tokio bloody zanro ar cia back to past ?
cubix cia antra dalis berods
muziqaz, paskaityk ko prasiau,
Tu cia daugiau nei perpus sumazinai rezoliucija, ant 640x480 galeji deti ir 100%
Beje paziurejau review, tai atsoko noras zaisti del bugu