Albertas Techovas (y)

Albertas Techovas (y)

Kariskiu pausaulinese zaidynese- bronzoz medalis Gerai …P.S. Lietuvos osetinas… Gerai Šypsena.

osetinas?o ne gruzinas kartais?

Ne, osetinas.

tipo jo pilietybe lietuvis?

taip…jis yra Lietuvos Respublikos pilietis o jo tautybe yra Osetinas. mes vienoj mokykloj mokemes

Voland, tu kartais ne 49 mokykloje mokineis ? Šypsena … dabartine S.Kovalevskajos ? Šypsena… seip,keik zinau, jis Vilniuje seskineje gyveno anksciau, biski “bandiuganas” buvo, jei pamenu gerai … Cha cha.

Dimka>>1999m laida Mirkt

Aisku Šypsena… na, as kiek velesnis 2004 metu Laimingas. Beveik kolegos Laimingas.

bandziuga

Era, tvojio mesto v parashe… znaj svojio mesto, bydlo MirktGerai.

Tu cia pats pavadini ji bandziuga, po to kai as sutinku dar kazka aiskini, parashas ???

ERA-… ty bydlo v celom… i Albert tut ne prichiom Mirkt… pishy mne na russkom, ja politovskiy ne ponimaju…

Kodel as tureciau tau cia rasyti rusiskai Lietuvos diskusiju forume?

Dimka>ramiau su zodziais.

newera ti tocno bidla posle buduna Juokiasi

nuo kada cia rusiskai rasoma? Kanda

vat taip blia neklausysit Dimkos, nerasysit rusiskai visi parasoj atsidursit Juokiasi. Afygenai. Seip siam marginalui jau seniai reik sparnelius apkarpyt Niam niam uz _bezpridielus_p.s pamates fotke galvojau, kad su fotozopa ten ta LT veliava priklijavo, nelabai man i lietuvi ar koki rytu europieti panasus pasirode.

Mj84… snargly, tu man dar nurodinesi kokia kalba man rasyti ? Cha cha ------ > o sita matei Ignoruoju Gerai KietasAnelka, vesink kipitilnika Kietas Gerai… mes dar del bobu neissiaiskinome Gerai Kietas

o, su Techovu kazkada buvau vienam svory. bet cia kokiais 1994-1995 jei neklistu Šypsena