Blyn,išgirdau dėdės balsą kieme Išlėkiau į balkoną,ir pašaukusi,paprašiau,kad nupirktų iš parduotuvės …,bet jis,turbūt,jau girtas visai buvo,žiūrėjo,klausėsi…,atrodo,kad suprato ,o kaip nuėjo,taip ir nebegrįžo Bent jau pas mane neužėjo Blyn,kaip “obidno”,kai taip maldaut turi…
paemem su koliega po buteliuka alaus.
Kadangi parduotuvei buvo tik vienas medaus porteris, teko man imt SVYTURIO BALTIJOS…
vajee…kaip pasiilgau jo skonio
Na,Tu irgi ne visada Aš irgi dabar buvau dingusi-šnekėjau -atsigavo “ne pričiom”,ir sms leidžia išsiųst-kas per stebuklai? Mistika kažkokia-vakarais atsigaivalioja
Ir išvis reikalai pajudėjo-atėjęs Audriukas,sužinojęs kame šaknys,nuėjo iki parduotuvės,nupirko man ,ir dar alučiaus pasiūlė Dabar,kai jis pavalgęs ateis-dingsiu iš ekranų
Sveikute na va nesuspejau su tavimi pabendrauti airiai baliavoja tolko tak,salia yra robinson baras,tai jau pilnas kiek maciau nuo pusiaudienio jiems savaitgalis tai yra baras,penktadieni ir sestadieni sekmadieni su seima pabuna,o pirmadieni darbe ciuchinasi
Gerai,kad as nematau kiek pagalvojus sutaupau nervu bet uztat ten kur dirbu yra daug portugalu ypac benfica fanu,o kaip tycia uzvakar zaide MU su Benfica ir kai imuse mancesteris visi fanai Benficos paleido zodziu serija “puta”.merdva kukaraljia"(neversiu geriau)