Alaus kruizas aludžių trikampyje 7

Šiandien niekur DAR(Be be be)neradau Tavęs sveikinantis NeLiežuvisValio
Kartais geriau net neverstų lietuviškai Vau!-toks vertimas būna…BlogaiPavargęsPavargęsCha cha

Visko pasitaiko, bet ir rusisku prastu buna.

Žinau,kad būna,deja…Nežinau

Blyn,išgirdau dėdės balsą kieme TaipTaipIšlėkiau į balkoną,ir pašaukusi,paprašiau,kad nupirktų iš parduotuvės Kietas…,bet jis,turbūt,jau girtas visai buvo,žiūrėjo,klausėsi…,atrodo,kad suprato Nekaltas,o kaip nuėjo,taip ir nebegrįžo NeNeBent jau pas mane neužėjo NustebęsBlyn,kaip “obidno”,kai taip maldaut turi…Užsispyręs

paemem su koliega po buteliuka alaus.
Kadangi parduotuvei buvo tik vienas medaus porteris, teko man imt SVYTURIO BALTIJOS…
vajee…kaip pasiilgau jo skonioApkabinimas

IkisLabasislekiu i gimtadieni balevotLinksmybėsgero savaitgalio visiems!!!AlusMirkt

Švyturiuko gurkštelėjau antradienį TaipAlus
Dabar geriu tik arbatą/kavytę Tūsas

Tai ką,grįši tik sekmadienį vakare?Apakęs
Gero nušventimo !!!GirtasLabas

Istustejo laivas…

Norėtum,Kapitone Be be beCha cha Šturmanė budi-sąžiningai eina sargybą TaipNubėgu,pasiurbliuoju šiek tiek,ir vėl atbėgu TaipTūsasDar arbatos atsigert spėjau Laimingas

As saves ir Sturmanes neskaiciuoju, jie visuomet laive Taip

Na,Tu irgi ne visada NeBe be beAš irgi dabar buvau dingusi-šnekėjau Mobilusis-atsigavo “ne pričiom”,ir sms leidžia išsiųst-kas per stebuklai?Apakęs Mistika kažkokia-vakarais atsigaivalioja Vau!

Matyt prie taves taikosi Šypsena Diena ilsisi, naktejant atsigauna.

Aš tą patį pagalvojau,Kęstuk LaimingasTaip

Ir išvis reikalai pajudėjo-atėjęs Audriukas,sužinojęs kame šaknys,nuėjo iki parduotuvės,nupirko man Kietas,ir dar alučiaus pasiūlė Cha chaNiam niamDabar,kai jis pavalgęs ateis-dingsiu iš ekranų TaipNustebęs

Gero vakaro

AČIŪ FlirtasBet aš dar niekur nedingau NeO jei ir dingsiu-tai neilgam,manau Drovus

Beje,Raimis neatvažiuos,taigi,siausiu čia ir savaitgalį TūsasPaplepėkimLinksmybėsLaimingas

Vis siurbliuosies? Nekaltas
Pridaro tau darbo papuga.

Susiskambinau su Drauge-išeinu baliavoti su Ja Apkabinimas

LabasLabasBučkis

SveikuteApkabinimas na va nesuspejau su tavimi pabendrautiUžsispyręs airiai baliavoja tolko takLinksmybės,salia yra robinson baras,tai jau pilnas kiek maciau nuo pusiaudienioApsvaigęs jiems savaitgalis tai yra baras,penktadieni ir sestadieniGirtas sekmadieni su seima pabuna,o pirmadieni darbe ciuchinasiBaisus

ko taip silpnai Egliuk???Apakęs juk penktadienisGirtas as tennets gurksnojuGeraivyksta ispardavimas, po 50 pishkiu skardineValio

Gerai,kad as nematauKrepšinio kamuolys kiek pagalvojus sutaupau nervuCha cha bet uztat ten kur dirbu yra daug portugalu ypac benfica fanu,o kaip tycia uzvakar zaide MU su Benfica ir kai imuseFutbolo kamuolys mancesteris visi fanai Benficos paleido zodziu serija “puta”.merdva kukaraljia"(neversiu geriau)Cha cha