Alaus kruizas aludžių trikampyje 7

Juokiasipasakei ir pats nepatikejai

PatinejauJuokiasi

oiDrovusberaste

turbut jau nuo ryto jiemiAlusGirtasJuokiasi

ot ir neaBe be be anxti keliausPavargęs

nerode mane vakar per Tv?KlastaJuokiasi

Labas rytas,Ingaunyte GėlėLaba diena visiems Šypsena
Gyvenime būna ne tik pergalės…DrovusDrovusNekaltas

O be nuotaikos tai todėl,kad Krepšinio kamuolyspralošė?NekaltasApakęs
Norėčiau ir aš į kokį Gimtadienį nulėkt TūsasAlusButelisGirtasGirtas,bet dabar ir negalėčiau NežinauKlasta

Ingaunytė tai išsitaisė savo klaidą Cha chaGerai,o Tu,Taduli,taip ir likai “patinęs” JuokiasiJuokiasiJuokiasiLinksmybės

Aš tai nemačiau/nežiūrėjau,prisipažįstu DrovusBuvo mintis paieškot,persijungus Krepšinio kamuolys,Tavęs,bet persigalvojau,pagalvojusi,kad ten žmonių begalės-kur rasi vieną vienintelį žmogeliuką?Nekaltas

O aš užsimigdžiau šiaip ne taip apie 4h,pabudau jau prieš 7h!!!Vėl prasivaikščiojusi,užsimigdžiau su TV TaipPrabundu jau prieš 10h-kas 3val!!!Paskui kaip griuvau-tik dabar pabudau,apspangusi ApsvaigęsKavytę geriu,kad atsigaučiau Nekaltas Oi,kaip susimaišė diena su naktimi…Vau!Gal ir gerai-pagal “snukelį”Valio,pagal aplinkybes,taip sakant TaipKietasCha cha

Pagaliau uždėjau ant lempos gaubtus,įsukau jau išdžiūvusias lemputes,tai galėsiu šiandien nors ir naktį siurbliuot TaipO Rikuška jau tupi ten,ieško,kur patogiau…Pavargęs,o “privaro” į visus gaubtus Vau!Piktas Ir jos nenuvysi Ne!!!Dar nesmagumai-visai sugriuvo Mobilusis-Raimis ieško,duodasi,o mano Mobilusisnei sms nesugeba išsiųst…LiūdnasAtsiliepiu-tylu NežinauDar jį reikės taisyt Nustebęs

http://www.cha.lt/2006/12/04/alaus_gamyba.html

JuokiasiPralinksminoJuokiasiGerai

Kad aš ten pasimečiau-kiek visko išžiūrėt reikia,perskaityt Nekaltas Na,nors prisiregistravau TaipCha cha Užtat “snukučiai” kokie dailūs FlirtasGerai

Cia klausyt reikiaTaipspaudi play ir klausaiMirkt

alaus zinovams
http://brand.hut1.ru/beer.php

Niu,aš pasikuklinsiu-nesu žinovė NeMan svarbiausia,kad nestiprus alus TaipSeniau labai atsirinkdavau pagal skonį(mat,ir to pasirinkimo didelio nebuvo Cha cha),o dabar jau visokių išragavusi,nebeatsipaistau-visi neblogi atrodo Cha chaNiam niam

Paziurejau filma Pjuklas3, padare ispudi Šypsena

Labas,Kęstuk,visų pirma ŠypsenaŠypsena
Ar per TV rodė,ar parsisiuntei tą “Pjūklą 3”?NekaltasNekaltasNekaltas

Labas ir vel aduvancik ir kiti Labas
Parsisiunciau rusu k. nors pirmi 2 lietuviskai buvo.