Aš tai nemačiau/nežiūrėjau,prisipažįstu Buvo mintis paieškot,persijungus ,Tavęs,bet persigalvojau,pagalvojusi,kad ten žmonių begalės-kur rasi vieną vienintelį žmogeliuką?
O aš užsimigdžiau šiaip ne taip apie 4h,pabudau jau prieš 7hVėl prasivaikščiojusi,užsimigdžiau su TV Prabundu jau prieš 10h-kas 3valPaskui kaip griuvau-tik dabar pabudau,apspangusi Kavytę geriu,kad atsigaučiau Oi,kaip susimaišė diena su naktimi…Gal ir gerai-pagal “snukelį”,pagal aplinkybes,taip sakant
Pagaliau uždėjau ant lempos gaubtus,įsukau jau išdžiūvusias lemputes,tai galėsiu šiandien nors ir naktį siurbliuot O Rikuška jau tupi ten,ieško,kur patogiau…,o “privaro” į visus gaubtus Ir jos nenuvysi Dar nesmagumai-visai sugriuvo -Raimis ieško,duodasi,o mano nei sms nesugeba išsiųst…Atsiliepiu-tylu Dar jį reikės taisyt
Niu,aš pasikuklinsiu-nesu žinovė Man svarbiausia,kad nestiprus alus Seniau labai atsirinkdavau pagal skonį(mat,ir to pasirinkimo didelio nebuvo ),o dabar jau visokių išragavusi,nebeatsipaistau-visi neblogi atrodo