Alaus klubo narių gimtadieniai

Na tada tegul lieka taip… Taip kas nores tas paskaitines kada kieno gimtadienis… Taip Alus

Kaip Tu Apkabinimas nori Šypsena Jei reikalausi,kad būtų Gimtadieniai-Saulushe pasistengs Šypsena Aš tikiuosi LaimingasMažai kas čia ką paskaitinėja DrovusBet,kiek atsimenu,vėl bus 7d. TaipKad tik 7d.pati nepamirščiau Juokiasi Man taip vyksta,ypač pirmad. Cha cha Bet kiekvieną mėn.viską surašysiu-tą pažadu Taip Apkabinimas

birzelio 30`a ;]

Vuki Šypsena Gerai AlusTikrai esi užregistruotas Laimingas

dekavoju Alus

Labas rytas Šypsena Sveikinu Asterą su Gimtadieniu TaipPalinkėsiu,kaip ir visiems-šypsenų,Laimės ir daug Alus Alus Alus Laimingas Dovana GėlėVuki,nėra už ką… Mirkt Alus

aduvancikas busi pagrindine sveikintoja su gimtadieniais? Cha cha

Būsiu,Laukiniau Taip Alus Juk reikia kažkam imtis to MirktTad šiandien pasveikinsiu KovinįEžiuką Gimimo dienos proga TaipAš čia Tavęs kaip ir nebematau AF,bet vistiek-a vdrug užlėksi? MirktSu Gimtadieniu Tave !!! Apkabinimas Bučkis Alus Alus Alus

As KoviniEziukui irgi spaudziu desine Gerai ir keliu Alus ir dar karta sakau, kad turim dekot aduvancikui, kad jinai praskaidrina nuotaika, parodydama tokia diena zmonem, kad juos dar kazkas ir cia atsimena Cha cha Apkabinimas

Nuoširdžiausi sveikinimai KovinisEžiuk gimtadienio proga Alus

Linkiu Eziukui dar daugiau kovingumo Alus

Ačiū,Mieloji Apkabinimas Bet tikrai neverta Šypsena MirktToji diena dažniausiai yra niekam neįdomi,net pačiam savininkui Nustebęs Tad…gal dėl to čia viskas taip vyksta? Drovus

Teisingai Taip, aduvancikui uz daug ka reik dekot Šypsena

DEMESIO pasikeiciau nick’a Mirkt buvo jis myliu_Jankauska…dabar bus toks Šypsena

O už ką dar? Apakęs Drovus Flirtas

Uz tai kad daug gero padarai Apkabinimas Cha cha

Taip pritariu visom keturiom Taip Apkabinimas

Sveikinimai Really Gimtadienio proga,kuris buvo vakar-persiprašau,nesužiūrėjau DrovusGero atšventimo !!! Gerai Alus Alus Alus Bučkis Dovana

O šiandien sveikinu HardąTaipSu Gimtadieniu Bučkis Dovana Alus Alus Alus Gėlė Laimingas

as ir noriu but sarase Liežuvis mano vasario 17Cha cha Flirtas