Sakyk moderams,jei jie čia skaito išvis…
Atleiskit,aš nusikaltau… Per savo atostogas ir rietynes pražiūrėjau Gimtadienį,ir jau ne pirmą kartą tai įvyksta Ir vis bandau rast pasiteisinimą,kurio nėra Tad sveikinu redeemer Gimtadienio proga Jei Tu dar čia lankaisi,tikrai nudžiugsi,tai radęs Tau- daug ,mūsų ,šypsenų …
Dar vienas Gimtadienis Jimas -su Gimtadieniu Tave Irgi abejoju,ar čia lankaisi,bet pasveikinti privalome
Nepamirskit ir uz mane vasario 28 po pora ir pakelt aciu
Rugsejo 17
vasario menesi gimusius prasom atsistooot ka jau su praejusiu, su esamu ir ateinanciais
Aš Tavęs tikrai nepamiršiu Viską užsirašiau
Ir Tu jau esi Gal susikalbėsiu ir su S.?
Jau atsistojau ir
IKI ŠIOL NĖRA ĮRAŠYTA MYLIU_JANKAUSKĄ -28d. O šiaip-prašau atsistot,kas dar apsilankot—> 01-Redeemer , 02-Jimas , 07-Astera , 10-Kovinis Ežiukas , 21-Really , 22-Hardas , 28-Myliu Jankauską
Aciu aduvancikai tu tikra drauge
as balandzio 13
turbut neskaito nes vis dar ner manias
Swapp,Tu esi “suskaičiuotas” ,t.y.įrašytas pas mane
Aš daviau pastabą,ir ne vieną,kad čia tvarkytų-net nereaguoja
o negalima kaip nors padaryt, kad tau perleist sitos temos moderavima? bet turbut taip negalima i ka reikia kreiptis…as kreipsiuos…
Aš galiu ir taip susižiūrėt Man tik “obidna” dėl kitų,kad jų nėra pirmam lape
ai…bent jau man tai linksma ir faina, kad bent taip esu pamineta (ir dar pajuodintom raidem ) nera tiek svarbus tas pirmas lapas…
Kažin,ar ji perskaitys ir tą pajuodintą… Na,o jei nesvarbus pirmas lapas,tai ir tegul lieka taip,kaip yra