Alaus klubo narių gimtadieniai

Sakyk moderams,jei jie čia skaito išvis… Nekaltas Drovus

Atleiskit,aš nusikaltau… Drovus Per savo atostogas ir rietynes pražiūrėjau Gimtadienį,ir jau ne pirmą kartą tai įvyksta !!! Drovus Ir vis bandau rast pasiteisinimą,kurio nėra NeTad sveikinu redeemer Gimtadienio proga Apkabinimas Jei Tu dar čia lankaisi,tikrai nudžiugsi,tai radęs Laimingas Tau- daug Alus,mūsų Bučkis Bučkis Bučkis,šypsenų ŠypsenaLūpos

Dar vienas Gimtadienis !!! !!! !!! Laimingas Jimas -su Gimtadieniu Tave Gerai Alus Alus Alus BučkisIrgi abejoju,ar čia lankaisi,bet pasveikinti privalome Apkabinimas

Nepamirskit ir uz mane vasario 28 po pora Alus Alusir Taurė Taurė pakelt Cha cha aciu Juokiasi

Rugsejo 17

vasario menesi gimusius prasom atsistooot Alus Girtas Cha chaka jau su praejusiu, su esamu ir ateinanciais Gėlė

Aš Tavęs tikrai nepamiršiu Ne Viską užsirašiau Apkabinimas Laimingas

Ir Tu jau esi LaimingasGal susikalbėsiu ir su S.? Apkabinimas

Jau atsistojau Cha cha ir Alus

IKI ŠIOL NĖRA ĮRAŠYTA MYLIU_JANKAUSKĄ !!! !!! !!!-28d. TaipO šiaip-prašau atsistot,kas dar apsilankot—> 01-Redeemer Šypsena, 02-Jimas Šypsena, 07-Astera Šypsena, 10-Kovinis Ežiukas Šypsena, 21-Really Šypsena, 22-Hardas Šypsena, 28-Myliu Jankauską Šypsena Alus Alus Alus Tūsas Laimingas

Aciu aduvancikai Apkabinimas Bučkis tu tikra drauge Apkabinimas

as balandzio 13 Alus

turbut neskaito nes vis dar ner manias Ne

Swapp,Tu esi “suskaičiuotas” Cha cha,t.y.įrašytas pas mane Taip Laimingas

Aš daviau pastabą,ir ne vieną,kad čia tvarkytų-net nereaguoja Ne Nežinau

o negalima kaip nors padaryt, kad tau perleist sitos temos moderavima? Nekaltas bet turbut taip negalima Nekaltas i ka reikia kreiptis…as kreipsiuos… Taip

Aš galiu ir taip susižiūrėt Taip Man tik “obidna” dėl kitų,kad jų nėra pirmam lape Drovus

ai…bent jau man tai linksma ir faina, kad bent taip esu pamineta (ir dar pajuodintom raidem Apkabinimas) nera tiek svarbus tas pirmas lapas… Šypsena Labas

Kažin,ar ji perskaitys ir tą pajuodintą… Nekaltas Na,o jei nesvarbus pirmas lapas,tai ir tegul lieka taip,kaip yra Mirkt Šypsena