alan wake

alan wake

Baiginėju jau. Šiaip visai Gerai žaidimas, bet valdymas…nu baisiau sunku ir rast Kvankt?Sunkokas visai, ant easy belekiek miriau Cha cha

bbž, su joy’stu ok viskas buvo Cha cha

Nu aš su xboxo gamepadu lošiu, tai taikymasis super, bet kai reikia kažkur lipt, šokt, ypač kai reikia išvengti smūgių, tai kaip invalidas koks tas alanas Kvankt? primena biški nba 2k šūdiną valdymą, kur paspaudi į vieną pusę, o bėga į kitą pusę, arba paspaudi ir sureaguoja po sekundės Cha cha Dar nervuoja, kad uždūsta jis labai greitai. Net aš ilgiau sprintinčiau tokioj situacijoj negu šitas invalidas Juokiasi

Užtai kokia NPC detalizacija. Gerai

daejau iki degalines ir istryniau, eina jis nafig su tokiu savo begiojimu ir sukinejimusi Cha cha

O pries ka jisai zaidime kovoja man toks klausimas pasistojo? Cha cha

Pagal komentarus, panasu, kad pries savo sunku begiojima visiska vikrumo nebuvima Cha cha

Prieš savo kompleksus. Taip Šiaip toks mindfuckas.

nu seip jo, toks biski pafuckinantis su psichozes priedais, kaip suprantu jis kovoja su savo knygu herojais Cha cha

Šiaip geras game, aš irgi žaidžiau kurį laiką, bet nusibodo tas bėgiojimas, tai palikau. Gal kada pratęsiu. O kovoja jis tai kaip ir sakė su savo knygos herojai kurie yra kažkokie tamsos demonai ir pagrindinis ginklas prieš juos yra šviesa.