Alan Wake - PC

Alan Wake - PC

Cia atvykstu i siaubo kampeli Cha cha Kolkas tikrai idomus Šypsena neveltui tiek laukiau Šypsena kas patiko, kad eina isjungti visa HUD ir tai padeda tikrai labiau isijausti i pati zaidima Šypsena

Gal kas nori paspoilinti aplamai apie ką šis žaidimas?

en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake#Main_game

■■■■, too much read. Geriau kas kelias sakinias, savais žodžiais. Cha cha Kai pasirodė PC tai pribrendo laikas ir pasidomėt. Girtas

Rasytojas Alan Wake atvyksta i sala pailseti nuo darbo. Ten su zmona apsigyvena saloje. Bet poto zmona dingsta, o jis atsibunda sudauzytoje masinoje… Ima pulti tamsos zmones… Poto paaiskeja kad salos jau ilga laika nera… Viskas tampa dar mislingiau Šypsena Kolkas tiek galiu papasakot ;] Sorry uz spoila Cha cha

Tai gal kažkas panašau į alone in the dark.

Neblogas tikrai, įdomu pamenu buvo nuo pradžios iki galo. Kažkas išskirtinesnio per paskutnius keletą metų.

koki kompo reikalavimai ? Cha cha nes pas mane nepergeriausias pc o sitas zaidimas dar ant kitu platformu kaip buvovisai padorus atrode Šypsena

Įdomus, bet gaila, kad kaip, kad kai kurie filmai žiūrimi vieną kartą tai ko gero šis žaidžiamas tik kartą…

Na gi tai ne Quake Live koks Cha cha Kaip ir su filmais ir knygom, jei geri, tai po kelių metų gali būti vėl įdomu pažiūrėt, paskaityt, pažaist. Bet čia nuo žmogaus priklauso. Kai kam nepatinka antrą kartą skaityt/žiūrėt ir pan. Su žaidimais kažkodėl įsitvirtino požiūris, kad žaidimą galima peržaist tik jei jame yra kelios pabaigos ar istorijos vystymosi keliai. Gal todėl, kad su filmais ir knygom daug pastangų dėti nereikia. O žaidimą reik žaist. Nors knygai ir daugiau laiko galima sugaišt Nekaltas O gal todėl, kad dauguma žaidimų tokios vertės, kad nesinori antrą kartą jų žaist Cha cha

nu man kai kuriuos zaidimus tai tikrai norisi pereit kelis kartus, gta SA, metal gear solid pirmas, fallout 1 ir 2, dead space, yra tu geru zaidimu Šypsena tik kokius strategus labai ■■■■■■ pereidinet laiko uzima belekiek Cha cha

PC reikia tikrai neblogo Šypsena Kad ir pas mane ant mediumu FPS daug neduoda- ~30 Šypsena

nu man pvz. fallout new vegas koki veza, neypatingai gerai ten veikia bet lost imanoma, tai gal kas nors panasaus ten ar ne ? Šypsena

Panasiai ŠypsenaMat jis lagina ne del to, kad is konsoliu atejes, o del to, kad gerai atrodo. Tai nuemus grafiku visokiu, turetu eit

nu ka WoT reisk palikt biski nuosali kol sita geri pereisiu Šypsena