Al Kapones kapas Chicagoj
hmm…
Ka cia akis vartot.
o ir jis lietuvis buvo?
2 Kalatauka O tai ka, nezinojai, kad jis - lietuvis. Gal gal nezinojai, kad Grazina Lekstute (Bonnie Taylor) - lietuve, arba Jurgis Gagarenas (Jurijus Gagarinas) arba Charles Bronson (Karolis Bracinskis) - irgi lietuviai.
aaa, dabar žinosiu
Na sorry, nesupratom, kad norejai pasigirti Cikagoj buves. Bet is interneto foto irgi galima paimti ir girtis visiems:graveyards.com/IL/Cook/mtcarmel/capone.htmlBeje, matosi, kokie tavo idealai.
kapiniu_vejas, geles tu padejai?
ostapas, kazhkaip man shita nuotrauka neatrodo ish to puslapio. ir ner chia ko girtis kad buves chicago ar ka… jei dabar pasakysiu kad ash irgi chicago tai jau irgi busiu pasigyres? butu chia ko girtis. o alcapones kapa irgi norechiau aplankyti… grynai ish smalsumo. galima suzhinoti kur jis randasi? dabar chiuju benderis vel apie idealus prades…
Pratryne matau Danas mano zinute,pabandysiu parashyt graziau. Aplankiau shi kapa taip pat ish smalsumo,nes nors ir nebuvo shis zmogus padoriu pilieciu taciau Chicagos istorijoj jis liko kaip zmogus ish didziosios raides,bent jau ash nezinau kito chicagiecio kuri zinotu visas pasaulis. O shios kapines yra ant Roozwelto ir Wolf rd + ir 2 ostapas: iesli cieloviek idiot to eta na dolgo,pasilaikyk savo nuomone sau,nes tikrai nekaip atrodai,izeist tikrai nenoriu paprasciausia konstatuoju fakta
to kapiniu_vejas: labai saunu, kad idejai sia nuotrauka, noreciau aplankyt sia vieta, tiesiog idomu. kas liecia padoruma ir idealus - nesvaikit. lietuviai eiliniam muzikui, vagiui, zudikui ir banditui Tadui Blindai filma sukure, knygas parase, legendom apipyne. cia Australijoje yra Blindos analogas Ned Kelly, banditas buves ir tiek, taip pat romantizuojamas, dainos kuriamos, barai pavadinami ir t.t. Al Kapone - tas pats variantas, taip kad “padorumas” cia ne prie ko.
kaip ir tikejausi,matau kad cia ne vien kvailiai lankosi(turiu omeni pasaulio lietuviu kluba)
Kur rasti jo kapa:findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=170Man niekad nedomino jo kapas. Nezinau kodel. Juk uzaugdama mieste kur jis taip pasizymejo… ir ejau gatvemis, kur saudynes buvo… Bet jo kapas… Kazkaip manes netrauke. O negaliu paaiskint dar, kodel man taip svarbu buvo pamatyt Marilyn Monroe’s kapa. Maciau Los Angeles, ir gailejaus, kad nenufotkinau.
Visai neplanuotai teko asmeniskai aplankyti Mt. Carmel kapus. Palaidojom sesereno dukryte pries pora savaiciu, butent tuose kapuose.
uzuojauta tavo seserenui ir mamytej,didele netektis ir atsiprashau uz savo neishprusima -kas tokia buvoMt.Carmel