Akvariumas :]
Nu va čia mano akvariumas, didelis kaip matot Šiandien susiskaičiavau, kad jame gyvena 51 žuvys (buvo daugiau, bet išmirė) Kaip ir matau, kad žuvys atpažįsta šeimininką, nes kai jis būna šalia prie akvariumo, tai jos suplaukia prie sienos ir žiūri Šiaip smagu visai stebėt atsisėdus prieš akvariumą ir atsipalaiduot
Kaip ir neblogai , ale va tik tos plastiko dekoracijos tai man asmeniškai Na ir floros norėtus kiek daugiau…
Nu, žolių mažokai, bet šiaip-
Dar321 pas mus čia nėra jokio plastiko, visi natūralūs augalai. Tilia na čia fotkinta liepos pradžioje, dabar žymiai daugiau žolių
Na aš tą “pilį” turėjau momeny
Nu manau, kad pas kiekvieną būna kas nors nenatūralaus
Mano bliūduose, išskyrus privalomą įrangą, jokių plastmasių, gelažų, stiklų ir t.t. nėr public.fotki.com/Dar321/77-litr-akva/public.fotki.com/Dar321/krevets-25-ltr/
Nu ir pas mane nėra tų gelažų ir stiklų. Yra tik pilis, koraliniai akmenys, natūralus medis, akmenukai, žvyrai, kriauklės iš egzotinių jūrų (mes jų pririnkom) ir natūralūs augalai
Vienintelis nenaturalus daiktas mano akvoje is plastiko - filtras. As asmeniskai tas Atlantidos plastmasines liekanas is akvos ismesciau, imesciau saka, pasodinciau kelis echus - atrodytu naturaliai ir tikrai graziau. Plius fona uzdeciau. Geltona kazkaip niocen’…
Tai filtrai kaip ir manau visiems akvariumams priklauso, jeigu nori kad gyventų žuvys. Ką Tu laikai Atlantidos plastmasinėmis liekanomis? Pas mus ir čia šakų yra. Tik kad ne belenkokias galima dėti, nes nuo kai kurių dažosi vanduo (buvo viena šaka, kuri tiesiog gedo vandeny, bet laiku pamatėm ir išėmėm, nes dar ir vanduo buvo geltonai nusidažęs). O kas tie echai? Mes ir turime tą foną, bet nežinau, bet jį įdės tik tada kai akvariumą į kitą vietą perkelsim. O kad geltona, tai taip nėra - ten viršuj lempos “dešrelės” formos šviečia, dar tapetai oranžiniai, tai ir toks atspindys gaunasi. Realiai visai kitaip yra.
kad šaka dažo rusvai vandenį, tai nereiškia kad ji genda