Aktyviam poilsiui
daiGtC, kas megsta keliauti automobiliu ir siaip daugiau daigtu pasimti Sian su panasiu pasivezinta iki kauno, tai laaaaaaaaaaaaaabai patiko gan manevringas mieste nors didesnis uz lengvaky automobiliuka, ir kuro sanaudos
nupiese kompiuteris 5,9 nzn kubaturos bet kazkoks TDI komplektacija
ir zinoma ta nagla deze dsg ar kaip ji ten vadinasi
bbs, golfas didesniame kėbule. Garso izoliacijos nelabai rasta, važiuoklė dirba ir nelabai smagiai. Tėvas turi 06m. jau gailisi, kad pirko…
koks goflas- budele cia
Robis, vadeliotasis buvo 2008, nzn kuo skiriasi, bet man kaip nevaziavus su komforto etalonu tai tikrai visai ok
Norejau tokio, parodziau , sako durnas
Nesesiu i toki, tuom ir baiges svaisciojimai
Pas dede tokis 2008 ar tai 2009m yra, jau tas ale faceliftas, nu blec uzskaiciau, o ir geriau ziuris nei koks sharanas
08 faceliftas jau. Sulyginau su golfu, nes toks pats kibiras
tai gi jis ant 5 guolio bazes
Man jis grazus, bet Corolla Verso geriau Nors VW ekonomiskesnis bus. Be to Toyota dar neturejo dyzelio automato.
komforto etalonas yra audi 100
Jop, jis didesnis tik į viršų, o šiaip 1:1 Golf V
drylio, na bet vaziuodamas tikrai jautiesi kad sedi ne golfe nors su 5 golfu nevaziaves siaip patiko sedisi auksciau ganetinai minkstas plius keleiviam vietos ir daiktam yra
bet tu manjakas bent supratai ka parasei
inkile irgi aukstai sedisi
kadagys cia, o ne goflas
korola verso gal ir geras variantas jei apie komforta negalvot.avensis verso taip pat nuobodus auto
As jauciu pasirodysiu nenormalus, bet man nepatinka VW skydeliai ir paneles. Sutinku, kad patogu, paprasta, bet man negrazu…
Joks.
drylio, na ta prasme kad skiriasi sedesena bent jau nuo 4 golfo tai tikrai